Помош, софтверски проблеми и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Sase91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали тука некој можи да ми објасни дали со pirelli рутер може да се зема бежичен интернет и како? Оти се утепав од пробување и барање по нет никако да најдам а едно другарче ми вика дека може????????????

Другар купил лап топ,ама со линукс... сака виндоус ХП да стајме... како иде тоа?

Другар купил лап топ,ама со линукс... сака виндоус ХП да стајме... како иде тоа?

ако имат лаптопот цд ром лесно, ако не или барајте екстерен цд-ром или од усб

ако имате усб сандиск со U3 функционалност ево овде ќе ја видите постапката

местиш first boot device dvd-rom клаваш цд-то со ХР или 7-ца и тераш, моја препорака 7-ца ако е нов лаптопот ќе се инсталират лесно

местиш first boot device dvd-rom клаваш цд-то со ХР или 7-ца и тераш, моја препорака 7-ца ако е нов лаптопот ќе се инсталират лесно

Ок,фала... знам како иде постапката, може 50 формати до сеа сум праел,преку глава ми е веќе :-) ама никогаш да бришам линукс,а да стаам ХП... затоа прашав... фала...

кога правиш формат не е битно што имало на партрицијата.. :salut:

Има, еве јас ќе ти кажам.. Ќе земеш еден хард диск преносен копи на фајловите пејст на дискот и завршена работа :). Или ако сакаш направи бекап на ц.

nemem prenosen kazi mi za nekap

--- надополнето ---

bekap

--- надополнето ---

pokusavav ama ????????? jas koga ke otvoram my comp. imam samo c i dve dvd d i e

Имам важни податоци на floppy од порано.. но компјутеров не може да го прочита.. { Floppy Disk (A: ) }..
Помош?

Не знам дали е софтверски проблем па затоа прашањето овде го поставува.Не знам од кога,ама сега го приметив оти кога отворам my computer не ми го регистрира цд ромот дека постои.нити можам да пуштам цд ниту пак да режам.КОга идам у device manager тамо има извичник кај цд ромот.што да правам кажувајте чаре.Иначе имам Windows 7 ultimate.

Не знам дали е софтверски проблем па затоа прашањето овде го поставува.Не знам од кога,ама сега го приметив оти кога отворам my computer не ми го регистрира цд ромот дека постои.нити можам да пуштам цд ниту пак да режам.КОга идам у device manager тамо има извичник кај цд ромот.што да правам кажувајте чаре.Иначе имам Windows 7 ultimate.

у Device Manager десен клик на цд-ромот, кој ти е со извичник и напрај му Update driver :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom