Втора половина на 2011 ако не се лажам.Кога излегува овицијално финалната верзија на Windows Live Essential дали знае некој ?
најлесо и најбрзо сечење на видеаАјде овде нека биде прашање, ми треба програма за сечења на видеа филмови на помали делови како за на Youtube, едноставна да е за употреба и бесплатна.
Линк можи во ПП. благодарам однапред.
мислам дека нема да можеш да го најдеш вака но пробајКога ќе го вклучам компјутерот, веднаш ми се појавува прозор кој гласи Windows cannot find 'csrcs exe'. Make sure you typed the name corectly, and then try again. To search for a file, click the start button, and then click Search. Што да превземам?
Го најдов со search...да го избришам?--- надополнето ---
мислам дека нема да можеш да го најдеш вака но пробај
MSCONFIG во рун и види дали го има тука да го изгасиш
мислам дека нема да го најдеш што значи дека е вирус/тројанец
скенирај со антивирус тројан ремовер итн.
како си го нашол преку што ?Го најдов со search...да го избришам?
Како што приметив забрането е да се бараaт кракови итн па не биди толку мрза користи гугл.Ај некој по ПП да ми прати клуч за windows 7 build 7600 ?
Леле, ист проблем имав и јас, не е до темата туки ти си го поместил по грешка. Премногу едноставно беше за враќање, ама ич не ми текнува како. Ај пробај горе фдати го прозорецот и рашири го?Имам windows xp, и сега го стиснам ctrl+alt+delete, вака ми се покажува прозорчето, горе нема ништо. Имав инсталирано тема win7, да не е од тоа?
Оти претходно не беше така, и сега пак ја ставив xp темата, ама повторно е така.
Any ideas?
Хаха, фала брат, јас пак се уплашив да не сум заебал нешоЛеле, ист проблем имав и јас, не е до темата туки ти си го поместил по грешка. Премногу едноставно беше за враќање, ама ич не ми текнува како. Ај пробај горе фдати го прозорецот и рашири го?
--- надополнето ---
не, дупли клик горе на прозорот беше, сеа ми текна...
смени IP-адреси на вајрлес конекцијатаВака сеа ... на компјутерот имав лан мреза со кабел .. ама сеа земав ваерлес рутер и место да купам ваерлес картица ја се заебав ко за поевтино земав usb wireless и го снимиф се со тоа програмчето од него и добро е ми вика конектиран дека сум .. ама коа ке уклучам mozila нема .. а и коа ке стиснам на конекцијата и десен клик properties па ке отидам на wireless networks и ке го стиклирам use windows to configure конекцијата пага ... Има некој што знае како да го решам проблемот ???
Koj Ip adresi da gi stavam nz inace ovaa konekcija e od max adsl ??смени IP-адреси на вајрлес конекцијата