Помош, софтверски проблеми и совети

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Абе собери 1000 ден. и купи “понормален компјутер“ не се заебавај :)
Имам си супер компјутер, овој ми е за заебавање.. Другар ми го нашол во подрум, кој знае колку години бил таму.. х)
Сега додека бев на одмор, ја најдов Red Alert 1 оргинал, со 2 expansions.. И уште една стара игра.. Па ги земав и двете доста евтино.. х)

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
Види да не прегрева графичката, може затоа ти се јавуваат артифакти.
Инсталирај HW Monitor и види при оптеретување до колку степени качува, а и види вентилаторот да не насобрал кило прашина :)
како да ја оптеретам кога не можам ни да го помрднам глушецот.цело време вклучи исклучи.за прашина немај гајле чиста е.само дај кажи ако има некој начин да се поправи ако прегрева,вентилаторот си е ок,ако нема начин да се поправи ако прегрева џабе да не се мачам да видам дали прегрева.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Некој да ми каже гаџет преку кој ке можам да гледам што се дешава на ФБ,кој ми коментирал статус,слика вамте тамте ??

Знам дека имаше еден,ама му забораив име -.-

Rabrobil

Seduce and Destroy
Член од
1 јули 2010
Мислења
886
Поени од реакции
294
Kога пробувам да отворам било што на компјутеров ми викa This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the Folder Options control panel
ени хелп? :toe:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Пак прашувам, ама не добив одговор :/ Подршка македонска имам на Виндоус 7 ама кога ставам преводот во програма за гледање или Subtitle Workshop само хироглифи се појавуваат.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Пак прашувам, ама не добив одговор :/ Подршка македонска имам на Виндоус 7 ама кога ставам преводот во програма за гледање или Subtitle Workshop само хироглифи се појавуваат.
Кој плеер? [post=3256787]Види овде[/post], ако не се снајдиш кажи го плеерот да ти кажиме точна постапка.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Некој да ми каже гаџет преку кој ке можам да гледам што се дешава на ФБ,кој ми коментирал статус,слика вамте тамте ??

Знам дека имаше еден,ама му забораив име -.-
Да се самоцитирам...некој да помогне ако знае ??

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Среден е и мојот проблем со постот на Бојан Рнр :)

Kajgana Shop

На врв Bottom