Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
сакаш детално?
иди на google.com,
внеси folder lock,
и натаму снајди се.

уште има неспособни бе?
Добро бе способен, кажи данлодирај го програмот а не 3 букви си пишал, ја да знаев немаше да прашам ебате :uvo:

T

Tetro

Гостин
Добро бе способен, кажи данлодирај го програмот а не 3 букви си пишал, ја да знаев немаше да прашам ебате :uvo:
бараш софтвер за компјутер, и знаеш дека ќе ти дадат програма.
сигурно нема да ти рече некој да земеш хебла, напишано е
побарај folder lock
значи дека се работи за програма. а програма можеш да најдеш ако побараш.

мислам дека ќе се снајдеш со неа, или треба и туторијал да ти пратам. учете се малце, ебате.
се појќе станувате како глупите американци.

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
Имам еден проблем, маусот и тастатурата не ми работат на logon екранот на Windows 7(воопшто неможам да се логирам).
Пред да прекинат да работат симнував нешто од интернет и ПЦто почна да ми се кочи се додека не се закочи целосно, потоа го рестартирав ПЦто и од тогаш не работат, инаку во биос и во XP работат, што значи дека најверојатно до 7цата е проблемот.

Знае ли некој што да правам?

T

Tetro

Гостин
Имам еден проблем, маусот и тастатурата не ми работат на logon екранот на Windows 7(воопшто неможам да се логирам).
Пред да прекинат да работат симнував нешто од интернет и ПЦто почна да ми се кочи се додека не се закочи целосно, потоа го рестартирав ПЦто и од тогаш не работат, инаку во биос и во XP работат, што значи дека најверојатно до 7цата е проблемот.

пробај да влезеш у сејф мод, и скенирај со антивирус, па види како

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

Да не ти се тастатурата и маусот на усб?

Strumi4an4e

Кајгана Момче
Член од
1 март 2007
Мислења
240
Поени од реакции
1
Епа Вака На Winamp-от песните што се на македонски и кога ставам македнски превод на филм излегуваат хироглифи...ffs ?!:toe::toe:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Не изигравајте паметен и попаментен на темава.

1. Тие што имаат да постават прашање нека го направат тоа на што е можно по разбирлив начин и подетален.
2. Тие што помагаат ако знаат и умеат да помогнат нека го направат тоа во спротивно нека не пишуваат залудно.

Неколку пати е кажано истото целта е да биде попродуктивна темата.

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Епа Вака На Winamp-от песните што се на македонски и кога ставам македнски превод на филм излегуваат хироглифи...ffs ?!:toe::toe:
Control Panel > Regional and Language Options > Advanced ... Language for non-Unicode = FYRO Macedonian > OK > OK > Restart.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Некој MP3 Conventer да ми кажите и да ми дадите линк за него, бидејќи не можам да барам на интернетов поминат ми е лимитов. :S

ps. спуштив некој MP3 Conventer ама бараше да се упдејтира. По можност да не е таков.

Фала однапред.

Kajgana Shop

На врв Bottom