- Член од
- 20 септември 2008
- Мислења
- 12.770
- Поени од реакции
- 9.891
малце по детално, ??побарај Folder lock
малце по детално, ??побарај Folder lock
сакаш детално?малце по детално, ??
Добро бе способен, кажи данлодирај го програмот а не 3 букви си пишал, ја да знаев немаше да прашам ебате :uvo:сакаш детално?
иди на google.com,
внеси folder lock,
и натаму снајди се.
уште има неспособни бе?
бараш софтвер за компјутер, и знаеш дека ќе ти дадат програма.Добро бе способен, кажи данлодирај го програмот а не 3 букви си пишал, ја да знаев немаше да прашам ебате :uvo:
значи дека се работи за програма. а програма можеш да најдеш ако побараш.побарај folder lock
пробај да влезеш у сејф мод, и скенирај со антивирус, па види какоИмам еден проблем, маусот и тастатурата не ми работат на logon екранот на Windows 7(воопшто неможам да се логирам).
Пред да прекинат да работат симнував нешто од интернет и ПЦто почна да ми се кочи се додека не се закочи целосно, потоа го рестартирав ПЦто и од тогаш не работат, инаку во биос и во XP работат, што значи дека најверојатно до 7цата е проблемот.
Знае ли некој што да правам?
Да не ти се тастатурата и маусот на усб?Имам еден проблем, маусот и тастатурата не ми работат на logon екранот на Windows 7(воопшто неможам да се логирам).
Пред да прекинат да работат симнував нешто од интернет и ПЦто почна да ми се кочи се додека не се закочи целосно, потоа го рестартирав ПЦто и од тогаш не работат, инаку во биос и во XP работат, што значи дека најверојатно до 7цата е проблемот.
Знае ли некој што да правам?
За ова чаре некој ? :SДа не знае некој што би можело да биде, ми се појавува ова кога се подига системот ?
verifying dmi
missing operating system
За ова чаре некој ? :S
Some additional information required:
1. Is the new hard drive bootable and are you trying to boot from the hard
disk?
2. "when I try to install the windows XP on the very new hard drive I get
this", how are you trying ? Are you trying to boot from a bootable CD?
тука имаш едно или две прашања?Епа Вака На Winamp-от песните што се на македонски и кога ставам македнски превод на филм излегуваат хироглифи...ffs ?!
Control Panel > Regional and Language Options > Advanced ... Language for non-Unicode = FYRO Macedonian > OK > OK > Restart.Епа Вака На Winamp-от песните што се на македонски и кога ставам македнски превод на филм излегуваат хироглифи...ffs ?!