- Член од
- 9 октомври 2009
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 3
да прашам...како се проверува тоа дали работи секој кулер...го отвараш пц-то и гледаш или ??
Прашање за во Хардвер. Како и да е симни ја програмавада прашам...како се проверува тоа дали работи секој кулер...го отвараш пц-то и гледаш или ??
Режај го во Data формат:helou:Како да префрлам DivX филм преку неро да го гледам на ДВД?
И гледаш дали вртат сите перки што ги има на процесорот на графичката и оној големиот одпозадида прашам...како се проверува тоа дали работи секој кулер...го отвараш пц-то и гледаш или ??
Во Nero менито ќе одбереш Favorites па Make new data disc.Како да префрлам DivX филм преку неро да го гледам на ДВД?
Мислам дека црвената сијаличка свети кога ти е преоптеретен хард-дискот. Симни Speed Fan и види ја температурата на хард-дискот. Види дали имаш место во Ц(ако ти е преполна партицијата со Виндовсот, тргни нешт од десктоп што зафаќа повеќе просор). Направи Диск дефрагмент:АКО може да дадете некој совет пошто кога сакам да гледам некој музички спот или нешто друго игра да уклуча или некоја програма ми се рестартира компјутерот. Стално ми свети црвената сијаличка на компјутерот порано не беше така. Дали се преоптоварува нешто процесорот ???? помош
Десен клик на фолдерот со играта и Add to archive:
Сега во долен лев агол имаш Split to volumes/bytes:
Таму пиши колку да ти се големи деловите во мегабајти и додади М(не МБ)
пр. 4300 М (ова значи дека ќе ти ги подели на два дела од по 4300 мегабајти и трет дел од некои 2000Мб за да бидат 10Гб:smir:
А да го поделиш. Тешка постапка, Extract на рарот, па наново архивирање, ама на делови. Види го мислењето на Ice_Hendrix.Како да снимам WinRar фајл што е 10 гига на 2 DVD-инња?
Кога го пуштам да се реже ми вика дека нема доволно место на DVD-то, а јас сакам на 2 да го ставам. Како?
Може, зошто да не може:kez:Епа ако делот е поголем од 4,7 GB тогаш не е изводливо да се стаи.Пробај со 7zip да ги зипуваш фајловите ама сумјам дека ќе ти успее.
Епа ако може кажи му на човекот како да направи,а не само може.Може, зошто да не може:kez:
стај си Firefox да не те болат јајцата:ha:Зашто не Google Chrome прави овакви безобразни работи
Му кажав:wink: Погледни малку нагоре:smir:Епа ако може кажи му на човекот како да направи,а не само може.