hahah nice nice ....е не заборавај јас сум бесплатно на кајче со платно
ве молам престанете со испраќање понуди... аман веќе, неможам сите да ги разгледам а не пак да одлучам која е најповолнасе издавам за ебење по доста поволни цени
за понуди пожелно е пп :back:
море шо искрен муабет напрај дете...ми се ебе ама и не ми се ебе
мрза ме фаќа
уствари, не ми се ебе, ми се лиже дудна
ама да биде дунда на некоја адвокатка, нивните се посочни
Ке спиеш мирно ноќеИ шо ако ебеш И ШО ПОСЛЕ ТОА ! ? :pos2::pos2:
Да бе и шо после ка ќе те протера пак а да не добиеш другата вечер нема да спиеш мирно!! АМА ШО ПОСЛЕ ТОА Е ПРАШАЊЕТО! ?Ке спиеш мирно ноќе
После тоа го одмараш :baeh:Да бе и шо после ка ќе те протера пак а да не добиеш другата вечер нема да спиеш мирно!! АМА ШО ПОСЛЕ ТОА Е ПРАШАЊЕТО! ?
Епа и ти многу сакаш,со еден секс и цел живот мирно спиење:nenene:,не бива друже,затоа си постои брачен другар:wink:Да бе и шо после ка ќе те протера пак а да не добиеш другата вечер нема да спиеш мирно!! АМА ШО ПОСЛЕ ТОА Е ПРАШАЊЕТО! ?
Јас само стандардната тарифа ти ја дадов, таа со фул опрема е поскапа:pos2: Позз :helou:hahaha 50 eur???? za da me ebes ????? hahaha a moite smetki ???? hahaha pozz
Се е добро кога човек добро ќе сврши:wink:И шо ако ебеш И ШО ПОСЛЕ ТОА ! ? :pos2::pos2:
Imash li ABS,pred da svrshish da zakochish :pos2::pos2::pos2:Јас само стандардната тарифа ти ја дадов, таа со фул опрема е поскапа:pos2: Позз :helou:
Денес каков ми е денот богами со вграден ASP (Ако Свршам Празник!) сум !Imash li ABS,pred da svrshish da zakochish :pos2::pos2::pos2: