Помош, софтверски проблеми и совети

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Се надевам на точно место барам помош.
Вака: Пишував текст во wordpad со македонска подршка и кога го зачував, текстот ми се претвори во прашалници. Има ли начин да го вратам текстот? :/
Odnesi go na drug PC. Ako i tamu e taka, otisol tekstot.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ми траба помош што побрзо ве молам...Ми требаат програми за коли односно ми требаат програми како на пример Tec Doc, Delphi, Auto Data...ама низ торентите неможав да најдам ниедна досега...Ве молам ако некој знае од каде да ги слегнам нека ми даде линк бидејќи ми требаат итно...Однапред Благодарам...:smir::toe:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Ми траба помош што побрзо ве молам...Ми требаат програми за коли односно ми требаат програми како на пример Tec Doc, Delphi, Auto Data...ама низ торентите неможав да најдам ниедна досега...Ве молам ако некој знае од каде да ги слегнам нека ми даде линк бидејќи ми требаат итно...Однапред Благодарам...:smir::toe:
кој софтвер ти треба поточно? викаш како на пример бла бла...дај име на софвтер ти давам линк:)

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
кој софтвер ти треба поточно? викаш како на пример бла бла...дај име на софвтер ти давам линк:)
Епа и трите ми требаат ако може да се најдат да интернет и да се слегнат. Затоа ги напишав и трите...И ако може таа Auto Data ако ја има CD3 најновата...Ако можеш да ми ги најдеш и трите би ти бил многу благодарен, ќе ме спасиш од ќотек...:pos2::pos2:

M

Mr.InF3ction

Гостин
Епа и трите ми требаат ако може да се најдат да интернет и да се слегнат. Затоа ги напишав и трите...И ако може таа Auto Data ако ја има CD3 најновата...Ако можеш да ми ги најдеш и трите би ти бил многу благодарен, ќе ме спасиш од ќотек...:pos2::pos2:
абе тоа AutoData нешто вака е?

?
btw Delphi 7 по пп

Б

Бат Елохим

Гостин
Реинсталирав Виндоус (ХP home) и немам интернет! :nesum:
Инаку имам два компј. на ист адсл со вајрлес. Откако го реинсталирав и ги инсталирав сите драјвери се ми функционира освен интернетот. Ми фали Local area connection.
Што да праам?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
после секој пост 100 секунди мораш да чекаш...ете сега наместо да ти пратам линк ти пишувам тукаGrr
Ти благодарам уште еднаш човече стварно ми помогна ептен...SВЕР СИ!!!Секоја чест!!!!:vozbud::vozbud::salut:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Реинсталирав Виндоус (ХP home) и немам интернет! :nesum:
Инаку имам два компј. на ист адсл со вајрлес. Откако го реинсталирав и ги инсталирав сите драјвери се ми функционира освен интернетот. Ми фали Local area connection.
Што да праам?
Aко ако го нема Local area connection тогаш немаш драјвери за мрежна инсталирано

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Сакав да инсталирам call of duty 5, ама касперскиот ми покажува некој trojan downloader и не може да го отстрани. trojan remover не го покажува како вирус.. Чаре??

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Сакав да инсталирам call of duty 5, ама касперскиот ми покажува некој trojan downloader и не може да го отстрани. trojan remover не го покажува како вирус.. Чаре??
Во кој фајл го покажува тоа?

Kajgana Shop

На врв Bottom