Помош, софтверски проблеми и совети

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
POMOS!!!Vaka sega. sakam da prasam ako znae nekoj kako da go izrezam prevodot na dvd to i pritoa da moze da se cita na bilo koj DVD player.
Imam razni konvertori za AVI to DVD.I znaes koga ke se konvertira se pravat dva folderi TS_AUDIO i TS_VIDEO.Imam simnato prevod za filmot no nezanm kako da go irzezam na dvd, i pritoa da go prikazuva vo menito na dvd to.

Najnapred Blagodaram.
ConvertXtoDVD

http://www.vso-software.fr/products/convert_x_to_dvd/

:smir:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Kako se blokirase nekoj Peers na uTorent koj samo zema a ne dava, sum primetil grckite pederi samo zimaat nikogas ne davaat....

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Тоа што зимаат а никогаш не даваат мислам дека вака го прават

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.972
Поени од реакции
23.154
Имам проблем со режачот .. Ќе дојде до 25 проценти и ми вика Fail burning procet to 4x(5,54kbps.)...Помош..

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
Значи вака, си купив звучници и сега ми се куси жиците за приклучување ама ги наместив некако, сега да прашам дали е штетно бидејки бассот е блиску до кукиштето а од друга страна ми се звучниците значи кукиштето влегува измеѓу нив. Има ли нешто штетно да не се расипа нешто?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Имам проблем со режачот .. Ќе дојде до 25 проценти и ми вика Fail burning procet to 4x(5,54kbps.)...Помош..
Со која програма режаш? пробај со друга и види дали ке ти го прави истиот проблем:toe:

Значи вака, си купив звучници и сега ми се куси жиците за приклучување ама ги наместив некако, сега да прашам дали е штетно бидејки бассот е блиску до кукиштето а од друга страна ми се звучниците значи кукиштето влегува измеѓу нив. Има ли нешто штетно да не се расипа нешто?
не бе ништо нема да му е рокај:vozbud:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Тоа што зимаат а никогаш не даваат мислам дека вака го прават
не се тоа така прави, одиш во Оptions, Preferences, Bandwith, и кај
Global Upload Rate Limiting ставаш 1 kb/s
Ne e toa....
..prasanjeto bese isfrluvanjeto na poedinecen Peers a ne limitiranje na uploadot!

Kaj nekoi torenti ne smees da se prais kurnaz mora da imas i soliden upload inace nisto od rabotata!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Ај за мене помош:

Сакам да преинсталирам компјутер со Виста и да му ставам ХП ама коа да почне преинсталција ми дава ова(мислам дека се чита):

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
исклучи во BIOS SATA подршка и фурај

haCk0r

Customization Windows OS
Член од