Па зошто не се убиеш веднаш тогаш? Или имаш потпишано договор на 80 години без шанса за прекршување од твоја страна, а давателот не сноси никаква одговорност при ненадејно раскинување порано од предвиденото? Не ми се допаѓа таквото размислување, родени сме за да умреме... ај да испоцркаме одма, да не се мачиме...short1 напиша:kako go rabiram svetov? Kako eden ciklus na zemanje i vrakanje. Roden si - dadeno ti e. Umriras - go vrakas nazad.
Ja ne pobivam deka sme rodeni za da umreme. Sve sto e zivo umira. Ciklus???? A sto se desava izmegu raganjeto i umiranjeto e druga rabota.Викторгг напиша:Па зошто не се убиеш веднаш тогаш? Или имаш потпишано договор на 80 години без шанса за прекршување од твоја страна, а давателот не сноси никаква одговорност при ненадејно раскинување порано од предвиденото? Не ми се допаѓа таквото размислување, родени сме за да умреме... ај да испоцркаме одма, да не се мачиме...
Епа тоа е темата... измеѓу нашето раѓање и смртта живееме во светот. Како го разбираш ти светот... :smir:short1 напиша:Ja ne pobivam deka sme rodeni za da umreme. Sve sto e zivo umira. Ciklus???? A sto se desava izmegu raganjeto i umiranjeto e druga rabota.