Фан клуб: Пелистер!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
denes dali palister so ovce pole na gosti se ocekuva pobeda i obezbeduvanje na 4 mesto

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ПЕЛИСТЕРЦИ НИКАКО ДА ЈА КОМПЛЕТИРААТ ЕКИПАТА

Крстевски се врати по шест месеци

Само што се понадеваа дека со враќањето на Виктор Крстевски колку-толку ќе ја комплетираат екипата за финишот на првенството, Свислајон Пелистер го задеси нов малер. Капитенот Зоран Петковски заработи повреда на окото и неизвесно е дали потполно ќе ја санира до утревечер за мечот против Фершпед Работнички во Битола.
Враќањето на Виктор Крстевски, кој пред почетокот на првенството дојде од Струмица, уследи по шестмесечната пауза поради повредата на лигаментите на десното колено. Иако нецелосно подготвен за тешки натпревари, тренерот Микиќ поради недоволен број кошаркари беше принуден да го уфрли Крстевски во екипата, која пролетва ја напуштија дури шестмина стандардни кошаркари.

fala fala za feni igravme da bidi prv:wink:

dimce karadzovski 34 poeni gi unisti mladico

Хаха, ги нема пациентите поштено и спортски да честитаат победа. Тролуваат и провоцираат само пред натпревари и после со главата во земја и 7 дена не се уклучуваат на форум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom