Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Pa mu rekov na fenomen da se sobereme 5 dusi od forumov od aerodrom da ideme u str da igrame basket zaso nema vise kosarka tamu ali on mi rece majkami sestrami i bratucetkami ali gi prasav brat i mi rekoa deka nemale kar so niv ke igraat so klasa bolji od niv SOKOLI!!!:D:D:D:D:D

hahahah Abe lud ja bev seriozen zimi sestrami i majkami so ke igraat so sokoli:D
Абе кој рекол за тебе нека играат со Соколи и ние ќе играме и вие....
Ама поетата ми беше да не се пише Српски на форумов знам некој напиша и јас тоа го реплицирав :)

Da ali koa rekov deka od site str fanovi na forumov si najpametin go mislev toa:D
P.S. NEMOJ DA POMISLIS TI SE PUSTAM POJSE GI SAKAM STRUMICANKITE:D

I ti im rece,i oni ti rekoa bla,bla.So so te hranat doma be.Ne ,ne e do hranata,na vas USJE vi e blisku ,oni ve trujat,kako so kazah od porano,do vozduho e u Aerodrom so takvi moroni uspevat tamu(abe sekoj vtor).A i nie ebati ksmeto,najakite moroni na nasio forum,kako virusi se ,glej kak sarat..malku fan klub Strumica,malku Feni,malku Rabotnicki,aj pa Strumica.VIRUSI

I ti im rece,i oni ti rekoa bla,bla.So so te hranat doma be.Ne ,ne e do hranata,na vas USJE vi e blisku ,oni ve trujat,kako so kazah od porano,do vozduho e u Aerodrom so takvi moroni uspevat tamu(abe sekoj vtor).A i nie ebati ksmeto,najakite moroni na nasio forum,kako virusi se ,glej kak sarat..malku fan klub Strumica,malku Feni,malku Rabotnicki,aj pa Strumica.VIRUSI

:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:

Ne me prekrstuvaj,ne si grcki vladika.Aj me napolnivte so negativna energija,stvarno ste virusi FA.Vi nema spas.Aj pred zgrada peejte pesni za MZT da vi olesne,ta samo za peenje ve biva,za kosarka jok.Na Cvetnici da se prijavete poveke uspeh ke imate od MZT

Abe glup pa ne li gleas sea na sitel MTV AWARDS,,,sea imavme nastap ja zoki aerodrom marko i fa i fala im mn na lozari za tapanot:smir::smir::smir::smir::smir:

Abe glup pa ne li gleas sea na sitel MTV AWARDS,,,sea imavme nastap ja zoki aerodrom marko i fa i fala im mn na lozari za tapanot:smir::smir::smir::smir::smir:
Да се разбериме друг пат стаповите од тапаните да ни ги враќате....може вие си вршите некои сексуални потреби со нив ама не бива тоа така:nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom