Феномен
Џомба
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 4.837
- Поени од реакции
- 111
Ај бе ти кажи ми како да се пише на форумов Српски?:nesvest:Citam Citam i izleze deka fenomen im e najperspektiven od site ovde zimi se
Ај бе ти кажи ми како да се пише на форумов Српски?:nesvest:Citam Citam i izleze deka fenomen im e najperspektiven od site ovde zimi se
hahahah Abe lud ja bev seriozen zimi sestrami i majkami so ke igraat so sokoliАј бе ти кажи ми како да се пише на форумов Српски?:nesvest:
Абе кој рекол за тебе нека играат со Соколи и ние ќе играме и вие....hahahah Abe lud ja bev seriozen zimi sestrami i majkami so ke igraat so sokoli
:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:I ti im rece,i oni ti rekoa bla,bla.So so te hranat doma be.Ne ,ne e do hranata,na vas USJE vi e blisku ,oni ve trujat,kako so kazah od porano,do vozduho e u Aerodrom so takvi moroni uspevat tamu(abe sekoj vtor).A i nie ebati ksmeto,najakite moroni na nasio forum,kako virusi se ,glej kak sarat..malku fan klub Strumica,malku Feni,malku Rabotnicki,aj pa Strumica.VIRUSI
Да се разбериме друг пат стаповите од тапаните да ни ги враќате....може вие си вршите некои сексуални потреби со нив ама не бива тоа така:nenene:Abe glup pa ne li gleas sea na sitel MTV AWARDS,,,sea imavme nastap ja zoki aerodrom marko i fa i fala im mn na lozari za tapanot:smir::smir::smir::smir::smir: