Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Абе остај ги, не го разбират они нашио дијалект малце се глупи :smir: и ај кажејте сигурно ли остануват Латович и Бошњак??? А јас сакам и Мицко да останеее....

На твоето прашање, еве го и одговорот подолу. така да ... најверојатно ќе останат.

На вестите на вис вчера кажаа оти Струмица дефинитивно ги задржаа Боснјак и Латович .. :smir::smir:

СТРУМИЦА 2005

Дарко Соколов,
Виктор Крстевски,
Диме Тасовски,
Деан Вегов,
Петре Цветков,
Ване Заев.
Еве ги нашите домашни играчи,без Караманолев кој ќе биде на факултет.:wink:

СТРУМИЦА 2005

Дарко Соколов,
Виктор Крстевски,
Диме Тасовски,
Деан Вегов,
Петре Цветков,
Ване Заев.
Еве ги нашите домашни играчи,без Караманолев кој ќе биде на факултет.:wink:

И ако се земат уште 5 странци ќе бидеме 11 ...

4 странци може да бидат пријавени за натпревар така ли? Повеќе од 4 не може да има во тимот.

4 странци може да бидат пријавени за натпревар така ли? Повеќе од 4 не може да има во тимот.
За во БИБЛ можеш да имаш и 10 странци ако сакаш..Ама еден македонец мора да имаш во петорката,разбираш?На пример 4странци,1 македонец...Во петорката...А за во нашата лига 4 странци.:wink:

Абе можете да имате потпишано со 81 странец,ама само 4 смеат да бидат пријавени во составот за натпреварот

Абе можете да имате потпишано со 81 странец,ама само 4 смеат да бидат пријавени во составот за натпреварот
За домашното првенство да,ама во Библ можеш да имаш и 10 странци.:helou:

Денеска у спорт ги пише тии шо може да се вратат од странство... ама терале баја парички..ај мош ке договорат некој хах

Е ај па да не терат парички :helou::helou:

Најверојатно ќе имаме 4 странци,1-2 повратници од странство.:wink:

Кој мислиш дека би можеле да се вратат, ама реално :wink:

За во БИБЛ можеш да имаш и 10 странци ако сакаш..Ама еден македонец мора да имаш во петорката,разбираш?На пример 4странци,1 македонец...Во петорката...А за во нашата лига 4 странци.:wink:

Во БИБЛ Срби, Хрвати, Босанци и сл. не се водат како странци, значи сите Европјани се “домашни“ играчи, а Американците се водат како странци и максимум можеш да имаш 3 во составот.

Кој мислиш дека би можеле да се вратат, ама реално :wink:

Во БИБЛ Срби, Хрвати, Босанци и сл. не се водат како странци, значи сите Европјани се “домашни“ играчи, а Американците се водат како странци и максимум можеш да имаш 3 во составот.
Де бе стрпете се ...Посебно ние струмичани,а вие пак што толко се интересирате за нас?Гледајте вии да земате уште некој играч оти со Чековски,Прекович ништо не праате:pos2:.

Де бе стрпете се ...Посебно ние струмичани,а вие пак што толко се интересирате за нас?Гледајте вии да земате уште некој играч оти со Чековски,Прекович ништо не праате:pos2:.

Гледаш дека напамет зборуваш, ќе сте враќале македонци од странство, па може сеа Самарџиски да го земете, сигурно е разочаран шо не го драфтуваа у НБА па ќе сака да се рехабилитира во КК Струмица :tapp:
Нема салам играчи кои можат да се вратат во нашата лига, тие кои се асални не можат нашите клубови да си ги дозволат.

И не ми зборувај за моменталните состави, Македонската петорка на Фени е 2-3 класи појака од Струмичката, ја ич не сум загржен, + и Кол останува така да :blabla:
И шо го спомуваш Чековски, слаб да не е? :tapp:
Или да бе, па вие Вегов го земавте бе, затоа така се курчиш :tv:

Гледаш дека напамет зборуваш, ќе сте враќале македонци од странство, па може сеа Самарџиски да го земете, сигурно е разочаран шо не го драфтуваа у НБА па ќе сака да се рехабилитира во КК Струмица :tapp:
Нема салам играчи кои можат да се вратат во нашата лига, тие кои се асални не можат нашите клубови да си ги дозволат.

И не ми зборувај за моменталните состави, Македонската петорка на Фени е 2-3 класи појака од Струмичката, ја ич не сум загржен, + и Кол останува така да :blabla:
И шо го спомуваш Чековски, слаб да не е? :tapp:
Или да бе, па вие Вегов го земавте бе, затоа така се курчиш :tv:
Ах колко сакам така силење пред време,а јас дали зборам на памет стрпи се па ќе видиме:pos2:.:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom