- Член од
- 4 март 2008
- Мислења
- 123
- Поени од реакции
- 0
abe together lozari... ostavi gi neka se nadevaat tie...
1. ako ne si znael kaj nas nema eden ulav kako kaj vas najseriozno ti kazuvam
2. tie sto bea site se izbrkani kaj nas sega postarite clenovi barem imaat mozok za razlika od vasite
samo da ti kazam nesto za ovoj nacistot sto ve pozdravuva
toj vo jane sandanski skokna od kaj sto vleguvaat gostinskite navivaci mislam znaes kade e toa kako terasa sto e nad kosevite
i mu udri boks na ovoj trenerot sega sto e na amak
абе човетк оваа информација не ја избаци од нигде,така кажаа на полувремето јас само ви кажувам шо кажаа ништо друго!Ја незнам од кај избаци ваа информација кај вас кога состанокот на бордот е на 3 јуни и до тогаш ништо не се знае кој и што ќе играе некако ми е нереално мене оваа уште одма да му соопштат таква информација тешко сепак во вторник ќе биде официјално објавено коа ништо друго дај по интернет да побараме ваљда има БИБЛ некој нивни сајт па таму пише нешто можеби.:salut:
За кога за одгодина воа време кога ќе му истече суспензијата.Кога го спомнавте Гац ми текна. Вчера беше на утакмицата Струмица - Фени седеше во ложата со еден човек. Што е финтата да не гледаше некои играчи од Фени или Струмица ?
Од толку народ легенди и легенди Гац го најдија да доделува награди драпај си меот.Мош е дојдел да доделе некоо награда. ама не им се оствари тука тва
viktoranius aj kazi od imeto na ajduci koi pesni sme vi gi ukraleДа бре, заборавив дека е суспендиран. Иначе за БИБЛ, сто посто сме примени, сега треба уште една да одберат од Фени и Работнички. Мислам дека ќе оди Работнички а Фени ќе игра Фиба куп.
Па шознам, јас како што ве пратам вас вие само со тапаните повеќе и скандирате со цела сала. Песните баш што ги пеете не сум ви ги слушнал кои се.viktoranius aj kazi od imeto na ajduci koi pesni sme vi gi ukrale
edit cekam odgovor