Фан клуб: Струмица

V

Viktoranius

Гостин
Де бре, аман, стар човек пред пензија, не го мачете толку:pos2: :pos2: . Ќе треба и Славето Клапето да го вика напомош, многу време колеги беа...
Клапето беше закон на времето...шеташе пијан по мостовите на рефлекторите горе на кровот за да земе топка...Забава за војску на фронту!
:pos::pos::pos::pos::pos:

Уште Рингата фале и ќе бидат славната тројка.:pos:
Иначе шо биде со Рингов го нема веќе на утакмиците, у чушката маскотта ли е или ?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
:pos::pos::pos::pos::pos:

Уште Рингата фале и ќе бидат славната тројка.:pos:
Иначе шо биде со Рингов го нема веќе на утакмиците, у чушката маскотта ли е или ?
Скоро го видех...стооше кај трите продавнички...пред некој ден.
А ич не ми текнува саа кој...некој од Ментинци беше...или Џоко...обрна се од формулата коо косаше трева на помошното...оддамна...

Super boy

Juventino
Член од
5 јуни 2007
Мислења
478
Поени од реакции
0
Скоро го видех...стооше кај трите продавнички...пред некој ден.
А ич не ми текнува саа кој...некој од Ментинци беше...или Џоко...обрна се од формулата коо косаше трева на помошното...оддамна...
Tometo Mentino e cuskata :) taj so rabote u teataro :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ringata se skara so upravata nesto za platata,i poveke go nema vo Strumica.:toe:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Ај стига закани, три пати ви идеме таа сезона и ништо не ни направивте. Ем како што кажа некој горе имавте шанси на полуфиналето на купот.
abe brat zosto da se tepame:uvo:
pa kupot policija imase i toa zelki ejjj sto mozeme da vi napravime ili napravite?
pa i vie nisto ne ni napravivte koga dojdovme kaj vas osven mocaniot transparent ali pa zatoa gospod gleda i vi se vrati Trojno
btw sto ima vrska ako zgresil komentatorot za feni vikate imal mucki so akfm,po mediumi go velicele ova ona....mislam deka za toa ne treba da se pravi muabet
pozz:smir:

V

Viktoranius

Гостин
abe brat zosto da se tepame:uvo:
pa kupot policija imase i toa zelki ejjj sto mozeme da vi napravime ili napravite?
pa i vie nisto ne ni napravivte koga dojdovme kaj vas osven mocaniot transparent ali pa zatoa gospod gleda i vi se vrati Trojno
btw sto ima vrska ako zgresil komentatorot za feni vikate imal mucki so akfm,po mediumi go velicele ova ona....mislam deka za toa ne treba da se pravi muabet
pozz:smir:
Добро бе 10 пати реков грешка го разбрав постот. Ама и да сакате неможате да не тепате.:pos:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
Добро бе 10 пати реков грешка го разбрав постот. Ама и да сакате неможате да не тепате.:pos:
i vie nas:baeh:
btw abe nesto me zaebava forumov ne mi gi dava ponovite postovi...postarite mi gi dava i koga ke postiram gledam deka imalo edna strana ispisano:nesvest:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ДОбра кореографија ке има а ? преполна сала и фени ке паднее

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
pa ako vi dojdat globertroters i niv so koreografija ke gi pobedite
btw ajduci ke idite li?
Kako da dojdeme be covek,koga vasata uprava ne dozvoluva,na sto lici ova...znaci ima nekoj luge koj se reseni da go unistat maktifoto.....FINALE! zarem ova ke lici na finale,bez navivacki grupi!? inaku se pravat napori da se organizire makar eden avtobus vo vtornik,ali tesko odi i toa:S
za koreografijata se uste nisto ne se znae...ke vi se kaze posle prvata utakmica od finaleto....pozdrav:D

Kajgana Shop

На врв Bottom