Фан клуб: Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ххаха.. ного на котек рипа... у вторник у колко е утакмицата?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
ххаха.. ного на котек рипа... у вторник у колко е утакмицата?
19 часот вторник за пренос незнам дали ќе има инаку информацијата е официјална пошто по градот има налепено плакати.:salut:

MILAN4EVER

MIL@NIST
Член од
27 април 2008
Мислења
969
Поени од реакции
3
ovoa sto se slucuva vo mak nigde ne ode....za kakov napredok zborat site ma so ovie akfm nigde ne odime........jas mislam deka ova e zaradi vaseto placenje po mediumi ali eve sto napravivte so placenjeto moze i toa go sakavte......sto zborite za akfm so feni zarem feni ne saka da ima podrska vo sr aj ne tresete gluposti.....
btw se nadevam deka ke ima navivacki grupi vo gosti
pozz

V

Viktoranius

Гостин
Шо сакат нека забрануват, ама ниа 20-30 души секак идаме ако нема организирано.

lozar_kavadarci

ФЕНИ ШАМПИОНИ 2007/08
Член од
10 јануари 2008
Мислења
817
Поени од реакции
2
Абе дојдите слободно нема проблем-со нас нема да има никаков проблем ама ќе мора карти си платите :pos2::pos2::pos2:

V

Viktoranius

Гостин
Струмица со трискок до финалето Струмичани го минаа МЗТ ФОН, а следен противник им е шампионот Фени
hahaha, izvorot e dnevnik.
Feni shampion lol
Цццц, каков идиотизам.

И сега некој ќе ми каже печатна грешка е било ? Абе дај молим те еве добро памнам на последната утакмица што ја игравме во Кавадарци во почетокот Струмица водеше 11-7 ако не се лажам, и коментаторот на телевизија покажува резултат 11-7 за Фени, и потоа демек се исправува грешка рекол.

Фени го прават предвреме шампион и медиумите, и весниците и сите. Ќе ми биде мило да им го докажеме спротивното.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Шо сакат нека забрануват, ама ниа 20-30 души секак идаме ако нема организирано.
Повелете дојдете ќе бидете пречекани многу добро со гаранција ти кажувам.:salut:

V

Viktoranius

Гостин
Повелете дојдете ќе бидете пречекани многу добро со гаранција ти кажувам.:salut:

Ај стига закани, три пати ви идеме таа сезона и ништо не ни направивте. Ем како што кажа некој горе имавте шанси на полуфиналето на купот.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ај стига закани, три пати ви идеме таа сезона и ништо не ни направивте. Ем како што кажа некој горе имавте шанси на полуфиналето на купот.
Извини кај во мојот пост виде ти закана!!Ти реков дека ќе бидете пречекани супер без никакви инциденти е сварно незнам што сакаше да кажиш со овој пост искрено веруј ако некој сакаше да ве тепа во Кавадарци тоа ќе го стореше на кој и да било начин е сега ви што се мислите многу силни сега глеајте не ќе одиме во Кавадарци не најавени и ништо не ни можат не си ја кревајте толку цената оти не вредите за толку колку што се цените.:salut:

V

Viktoranius

Гостин
Извини кај во мојот пост виде ти закана!!Ти реков дека ќе бидете пречекани супер без никакви инциденти е сварно незнам што сакаше да кажиш со овој пост искрено веруј ако некој сакаше да ве тепа во Кавадарци тоа ќе го стореше на кој и да било начин е сега ви што се мислите многу силни сега глеајте не ќе одиме во Кавадарци не најавени и ништо не ни можат не си ја кревајте толку цената оти не вредите за толку колку што се цените.:salut:

Ок извини, јас грешка го претумачив постот. Мислев дека го кажа во стилот на "Ќе бидете супер пречекани" мислев дека повторно ќе изведува полицијата нешто не вие.

ЕДИТ - Иначе за утакмицата што ќе се игра во Струмица, ќе има страшна кореографија во која што ќе учествува цела сала. Засега има два предлози не се знае уште кој ќе биде прифатен, но едно е сигурно дека Томето ќе има за чистење цела недела.:pos:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Од кај знаиш дека тоа беше закана, може стварно убаво мислел, баш сме гостопримливи ни кавадарчани :), ја да ти кажам баш сакам да дојдите ама јбг таа е. :smir:

ЕДИТ: Добро е сте се разбрале, знаев ја дека не е закана тоа. :)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ок извини, јас грешка го претумачив постот. Мислев дека го кажа во стилот на "Ќе бидете супер пречекани" мислев дека повторно ќе изведува полицијата нешто не вие.

ЕДИТ - Иначе за утакмицата што ќе се игра во Струмица, ќе има страшна кореографија во која што ќе учествува цела сала. Засега има два предлози не се знае уште кој ќе биде прифатен, но едно е сигурно дека Томето ќе има за чистење цела недела.:pos:
Де бре, аман, стар човек пред пензија, не го мачете толку:pos2: :pos2: . Ќе треба и Славето Клапето да го вика напомош, многу време колеги беа...
Клапето беше закон на времето...шеташе пијан по мостовите на рефлекторите горе на кровот за да земе топка...Забава за војску на фронту!

Kajgana Shop

На врв Bottom