Фан клуб: Струмица

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Ако се прекинела утакмицата секако ќе ја земеја службено заради физички напад на лице и заради повреда на материјални средства така барем е законот т.е статутот во КФМ па и секаде.:salut:
а ти читаш дека не е пријавено ништо од судиите и делегатот? дека ништо не виделе? а ?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
а ти читаш дека не е пријавено ништо од судиите и делегатот? дека ништо не виделе? а ?
Мене не ме интересира тоа кој што видел туку ти кажувам како е правилото за службен резултат ти и самиот знаеш заради физички напад на одредено лице кое учествува во наптреварот тренер судија играч или било што судијата е должен да го прекине натпреварот ако тоа не го стори тогаш тоа е негова грешка.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ќе одат ли утре ајдуци за Скопје има ли нешто организирано???

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
abe kaj ke idat koga ke se igra pred prazni tribini...nemoj da dojdat da navivaat pred sala

V

Viktoranius

Гостин
Зошто да навиваме кога и без тоа знаеме дека ќе ве победиме повторно 20тина разлика.

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Мене не ме интересира тоа кој што видел туку ти кажувам како е правилото за службен резултат ти и самиот знаеш заради физички напад на одредено лице кое учествува во наптреварот тренер судија играч или било што судијата е должен да го прекине натпреварот ако тоа не го стори тогаш тоа е негова грешка.
ме боли мене што те интересира... како судијата ке го прекине натпреварот кога не го видел инцидентот? глупаку ме нервираш еј.. на пример играме ние со фени и ајде лато го удира пуповик(на пример) и на овој му тече крв и нашите напуштаат натпреварот(судијата не го видел инцидентот) и нашиве право ке го добијат натпреварот бидејки струмица ке пријави дека некој од фени го удрил некој од струмица.. глупи сте еј.. не се замарам со вас!!!!!!!!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
ме боли мене што те интересира... како судијата ке го прекине натпреварот кога не го видел инцидентот? глупаку ме нервираш еј.. на пример играме ние со фени и ајде лато го удира пуповик(на пример) и на овој му тече крв и нашите напуштаат натпреварот(судијата не го видел инцидентот) и нашиве право ке го добијат натпреварот бидејки струмица ке пријави дека некој од фени го удрил некој од струмица.. глупи сте еј.. не се замарам со вас!!!!!!!!
Добро бистро момче ај од кај знаеш ти што се случувало таму долу кој вишол а кој не ти лафиш некои работи тука што и тебе не ти се јасни торко еден еве го пример фудбал земи го ти како фудбалер идиш на гости да играш во Кавадарци и настанува гужва за некој фаул и ти доаѓа некој од играчите од спротивниот табор и ти акне некој шамар и ти ќе сакаш ли да играш во спротивно судијата да не виде како што ти велиш ама после во записникот се ќе биде запишано и ќе добиете службен резултат 3-0 воа ти го кажувам од искуство сопствено.:salut:

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Добро бистро момче ај од кај знаеш ти што се случувало таму долу кој вишол а кој не ти лафиш некои работи тука што и тебе не ти се јасни торко еден еве го пример фудбал земи го ти како фудбалер идиш на гости да играш во Кавадарци и настанува гужва за некој фаул и ти доаѓа некој од играчите од спротивниот табор и ти акне некој шамар и ти ќе сакаш ли да играш во спротивно судијата да не виде како што ти велиш ама после во записникот се ќе биде запишано и ќе добиете службен резултат 3-0 воа ти го кажувам од искуство сопствено.:salut:
абе остај ти фудбал со кошарка...не е работата фаул работата е на полувреме ама нама што да ја пунам темата со расправии со тебе ме занима струмица .. искулирај!

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
лелеее Златевски утре, аууу, хехехе ќе биде интересен преносот без публика.

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
pa kaj nas e prazna zaso sme kazneti... a kaj vas i koga ne ste kazneti e prazna:):):):):):):):):):):):):)

Kajgana Shop

На врв Bottom