- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Se igra do 3:helou:како и да е ќе има казни и мзт следна тепа па после и у струмица уште една победа и ајде чаооо да не ве гледам
Se igra do 3:helou:како и да е ќе има казни и мзт следна тепа па после и у струмица уште една победа и ајде чаооо да не ве гледам
До 3 се игра, значи утре МЗТ тепа, па после ќе не тепа во Струмица, и после пак во Скопје и ајде чао.како и да е ќе има казни и мзт следна тепа па после и у струмица уште една победа и ајде чаооо да не ве гледам
abe bil gates e kriv on preku sateliti site semafori gi rakuva u makedonija.........leeee daj ne tresete gluposti kako moze amir da dava pari za strumica da ja kaznatСто посто.
Сите инциденти што се случуваа оваа сезона, се поттикнати од евреинот.
Ама фала му на господ кој гледе, и белким правдата ќе биде изведена на светлина.
Ако се точни информациите на Маркус, тогаш казните се преполовени и треба да чекаме нови вести на страната на КФМ... А ако се точни тие информации значи Грне ја заврши сезоната, а додека Лато нема да игра на следните 2 натпревари со МЗТ, ама и без тоа не ни треба за универзитетот кога го јадеме како сакаме.Ма КФМ на Страната пишува дека официјални казни се,
6 натпревари неиграње на Грне и 20.000 денари
2 натпревари неиграње на Латовиќ и 10.000 денари
И наредниот натпревар МЗТ - СТРУМИЦА е одложен (не пишува за кога).
Особено ми е мака за Латовиќ.
Комесарот за натпреварување на КФМ ги изрече казните за играчите, кои го направија инцидентот за време на првиот полуфинален натпревар помеѓу Струмица 2005 и МЗТ ФОН Универзитет Скопје.
Тони Грнчаров е казнет со 6 меча неиграње и парично со 20.000 денари, додека Дамир Латовиќ нема да настапи на наредните 2 средби, а ќе плати и казна од 10.000 денари.
преземено оd www.basketball.org.mk... Добро е за латовик..грне ке го замени бошњак!
Да бе сега на а1 даваа ама не спомнаа казна од 5.000 евра значи нема да има??Strumica nema da plati kazna od 5 000 iljadi evra samo Latovic 2 a Grne 6 natprevari nema da igraat.
Е што ќе ни се случи ?eve vi sea gi pozdravija grne i latovic pa ke vidime so ke vi se sluci bez niv....