Фан клуб: Струмица

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Sorry, ова се информации од Карапиперис..

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Епа, ќе му кажеш на Пападопулос друг пат наместо од Боби Радуловиќ информациите да си ги зима од посигурни места...Ако толку се знаеш јави му се и прашај.
Скандалозно во целата работа е однесувањето на Димишковски кој ги изрече првичните казни без воопшто да ја види другата страна на медаљонот..време е за промени во она гнездото на џабаролебаши.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Е сега ќе биде многу потешко!!!Без двајца стандардни играчи од прва петорка!!!Зошто баш сега тоа се случи???Не им требаше на Грнето и на Лато!!!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Епа, ќе му кажеш на Пападопулос друг пат наместо од Боби Радуловиќ информациите да си ги зима од посигурни места...Ако толку се знаеш јави му се и прашај.
Скандалозно во целата работа е однесувањето на Димишковски кој ги изрече првичните казни без воопшто да ја види другата страна на медаљонот..време е за промени во она гнездото на џабаролебаши.
Prvo zapoznaj se koj sto e vo Strumica a posle ke pravime jas i ti muabet,Papadopulos od Boban Radlovik ...oh,boze...:nesvest: :nesum:

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Еј се истепаа кој ќе каже попрва информација тегните дааа ви сами не се сакате бре даа дај малку смирете се казните ќе ги објават официјално овие денови па ќе видиме што и како ќе биде нема потреб од вакви препукувања.

V

Viktoranius

Гостин
Е сега ќе биде многу потешко!!!Без двајца стандардни играчи од прва петорка!!!Зошто баш сега тоа се случи???Не им требаше на Грнето и на Лато!!!!
Нели сфаќаш оти Грнето и Лато беа наместани ?

Сето тоа е дело на "знаеме кој" за Струмица да не стигне до финале. Ама фала богу казните се намалени, Грнето како и да е можеби нема да игра веќе оваа сезона, ама важно Латович е казнат 2 натпревари и тоа ќе се 2та натпревари што преостануваат со Фон универзитетот а потоа за финале ќе биде чист.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Најнова информација...казните ќе бидат и преполовени..или конкретно..утре ќе се игра..Латовиќ ќе паузира, а Грне ќе се одмара за финале..Со други зборови...Латовиќ 1 Грне 2 натпревари забрана за игра..Христов..ова лига не е за деца.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Abe sega sto zboris ti?Kazni najverojatno ke nema kaznata za KK Strumica ke bide 5.000 evra...Jas da sum sega na Loceto-Gradonacalnikot-Panajotis na Grne i na Lato nema plata taj mesec i ja 5.000 iladi evra.:smir:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Казните ќе бидат тие што ги напишав преѓеска..со услов да бидат преполовени по жалбата(значи 2 за Лато и 1 за Грне)ако ја прифатат жалбата...што не ти е јасно бе Христов?Ако не ми веруваш мене почекај официјално соопштение.

Ted Dettman4e

Real Optimist
Член од
25 јуни 2007
Мислења
1.697
Поени од реакции
56
Е така е најдобро!!!Кога ќе има официјално соопштение тогаш може да правиме муабет:)

V

Viktoranius

Гостин
Sega Amir nudi paricki za da bidat kazneti:pos2:
Сто посто.

Сите инциденти што се случуваа оваа сезона, се поттикнати од евреинот.
Ама фала му на господ кој гледе, и белким правдата ќе биде изведена на светлина.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
како и да е ќе има казни и мзт следна тепа па после и у струмица уште една победа и ајде чаооо да не ве гледам

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Може и сега да не не гледаш..и тоа одма ако сакаш само кажи..имам една опција за таквите како тебе.

Kajgana Shop

На врв Bottom