На Латовиќ не му е ништо,а за Тимбата ако дознаам ке ви пишам.Ај ако има некој некоо информација за Тимбата и за Латовиќ нека пише...
е па за малку ќе се повтореше ама таа струмичката утакмицаKe Se povtori li mzt? hahahah....![]()
не ме бива за прогнози ама добро е и 3 врше работагазење за амак
30-ка не им бега
Не,е важно колку,ПОБЕДА СИ Е ПОБЕДА.Сега утре само да го победиме,Пелистер и купот е наш..А утре Фени губи од Работнички,мое мислењне.е па за малку ќе се повтореше ама таа струмичката утакмица
не ме бива за прогнози ама добро е и 3 врше работа
Аха,се согласувам Тимбата почна изворендо,само овој голата глава мочана НЕДЕЛКОВСКИ го повреди.:nesvest: :nesvest:Ако не игра Богоев ќе биде тешко.... Да играше денеска 2 полувреме ќе победивме на помирен и посигурен начин...
Да да според твоите прогнози денеска струмица требаше да тепа 20-30 разлика, па ќе те молан не прогнозирај и за Фени-работнички зошто не ти одат ногу виа прогнозите...Не,е важно колку,ПОБЕДА СИ Е ПОБЕДА.Сега утре само да го победиме,Пелистер и купот е наш..А утре Фени губи од Работнички,мое мислењне.![]()
Ах,брате...Па Струмица,да останеше Богоев,ке победа и 40...Незнам дали не ми одат,ама знам дека реков Струмица ке победи 5-6 утакмици по ред и ви ги набројав и така излезе..:smir: А,тоа е мое мислењне не прогноза,јас така мислам дека Фени,нема појма од кошарка игра на сила со тројки од 50 метра,и мислам дека утре со добро подготвена тактика,од Марин ке победи Работнички,МОЕ МИСЛЕЊНЕ !:helou:Да да според твоите прогнози денеска струмица требаше да тепа 20-30 разлика, па ќе те молан не прогнозирај и за Фени-работнички зошто не ти одат ногу виа прогнозите...
Абе,оваа голата глава мочана го повреди,го удри некако со коленото.Ај нека ни е со среќа Победата, Фала богу, и утре повеќе среќа со Пелистер, игравме само прво полувреме, второ си мислиш немавме сили. Искрено денеска победата беше доведена во прашање само заради Јоцо. Ме интересира шо се случи со Тимбата?
Кај бе ти виде вчера да се даде тројка подалеку од 7,5 метри? Оно немаше ни многу тројки освен чемата кој реализира 4/4 другото се беше од рекетот. Иначе почекај до утре за да видеш како ке падне работнички, не прогнозирам јас дека ке тепаме со 20-30 разлика и на крај да се посрамотам како вас. Сепак уште еднаш честито за победата, вчера нас ни се смеете зошто сме го тепале Мзт со 10, а сеа ви амак со 3 туку ај ја не ви се смеам...страмота е тоа за мене.Ах,брате...Па Струмица,да останеше Богоев,ке победа и 40...Незнам дали не ми одат,ама знам дека реков Струмица ке победи 5-6 утакмици по ред и ви ги набројав и така излезе..:smir: А,тоа е мое мислењне не прогноза,јас така мислам дека Фени,нема појма од кошарка игра на сила со тројки од 50 метра,и мислам дека утре со добро подготвена тактика,од Марин ке победи Работнички,МОЕ МИСЛЕЊНЕ !:helou: