Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Сега да му одржиме и на Амак една добра лекција па да видат кој е правиот ШАМПИОН!!!:helou:

da da uste na AMAK i da se znae koj e SAMPION ehehhehe ama prvin kupot da se osvooo hehehehee

Абе или купот или плејофот е наш , како што кажах одаме на 2-те ... Нема шала :helou:

atakuvame i na kupo i na ligata ama 1dno mora da se asvoo , a zaso ne i dvete:D:D

STRUMICA SAMPIONI

da se sto moze da se osvoi ke go osvoime:D: eheHEHE

MZT-STRUMICA 85-135 masini sme

STRUMICA SAMPIONI

Сакам и јас и куп и првенство, ама има уште многу.
За купот ако нема некои глупости како судии на пр. различни притисоци, или нешто непредвидено, финалето ќе биде Струмица - ФЕНИ.
За првенството...
Има уште да се игра, најверојатно ќе бидеме втори, па пак финале со ФЕНИ (најверојатно).
И тука важи истото како и за Купот. Притисоци, падови на форма, тактика која Јоцо треба да ја измисли и употреби. Не дај боже повреди и сл.
Реално, ФЕНИ и Струмица се фаворити за титула.
Струмица е во предност. ФЕНИ е тој што брка титула, понеискусна екипа, за разлика од Струмица која веќе во скоро ист состав освои првенство, и е посилна од лани, и е поквалитетна од ФЕНИ.

da ima uste da se igre ima uste mnogu do krajo na sezonata ,feni ni begat samo 2 boda treba da gi stigname za da sme prvi , feni nema se da tepat i oni ke izgubat hehehe STRUMICA SAMPION

Сакам и јас и куп и првенство, ама има уште многу.
За купот ако нема некои глупости како судии на пр. различни притисоци, или нешто непредвидено, финалето ќе биде Струмица - ФЕНИ.
За првенството...
Има уште да се игра, најверојатно ќе бидеме втори, па пак финале со ФЕНИ (најверојатно).
И тука важи истото како и за Купот. Притисоци, падови на форма, тактика која Јоцо треба да ја измисли и употреби. Не дај боже повреди и сл.
Реално, ФЕНИ и Струмица се фаворити за титула.
Струмица е во предност. ФЕНИ е тој што брка титула, понеискусна екипа, за разлика од Струмица која веќе во скоро ист состав освои првенство, и е посилна од лани, и е поквалитетна од ФЕНИ.
Конечно нешто јас и ти да се согласиме.Јас би бил за во финалето купот,судиите од страна:toe: Ке суди ЗЛАТЕВСКИ и пак ке ни го ебе мамето е дури тогаш не со шише ке го мавам со....:smir:

da ima uste da se igre ima uste mnogu do krajo na sezonata ,feni ni begat samo 2 boda treba da gi stigname za da sme prvi , feni nema se da tepat i oni ke izgubat hehehe STRUMICA SAMPION
Не,не Фени ни бега 2 победи!Треба да ги победиме во Кавадарци,и плус да изгубат од некого.Јас мислам дека ке изгубат во Скопје,од Работнички.Не мислам сигурен сум !

tuka se i mzt,pelister,amak i fersped a na krajta i nie treba da gi pobedime vo kavadarci

nemam lozje be Tikvar i prestani da VREGAS.gledaj si go mzt kako gubi i ne lafi nogu.

Шо бе и и ти па да не се срамиш тоа што имаме лозје јас еве ќе кажам имам 15 декара лозје и сега ако го имам и сум глуп и малоумен ај молим те де не се срами ич од тоа што си како мене на пример нема што да се срамиме од тоа ние од тоа живееме и што е тука е ај поздрав и остај ги дечкиве се нензаат од кај му фуре после поразот занм како им е ама и они треба да се контролират со своите постови ај поздрав..

Конечно нешто јас и ти да се согласиме.Јас би бил за во финалето купот,судиите од страна:toe: Ке суди ЗЛАТЕВСКИ и пак ке ни го ебе мамето е дури тогаш не со шише ке го мавам со....:smir:

Многу јасно дека ќе се согласиме кога работите се гледаат реално, кога за момент настрана ќе оставиме навивачките страсти, а со тоа и пристрасноста, и не се дискутира супериорно и навивачки.
Со `рѓосан копач ќе го маваш?

Шо бе и и ти па да не се срамиш тоа што имаме лозје јас еве ќе кажам имам 15 декара лозје и сега ако го имам и сум глуп и малоумен ај молим те де не се срами ич од тоа што си како мене на пример нема што да се срамиме од тоа ние од тоа живееме и што е тука е ај поздрав и остај ги дечкиве се нензаат од кај му фуре после поразот занм како им е ама и они треба да се контролират со своите постови ај поздрав..

Лозјето е најблагородна култура, и збор повеќе да не сум слушнал!
Никој не треба да се срами од тоа што е, а најмалку чесниот човек кој живее од земјоделие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom