Фан клуб: Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
evaaaaa coveciiii
kolku sum srekeeeeeeeen :))) hahaha male vecer ke se zdrobam za taa pobeda :))

Хохохохох,50 РАЗЛИКА БРАТЕ...ПА ТАВА Е НБА .....Хохохохох,ајде сега да видам еден преотив ЈОЦО еден да видам?

Сега и на мене ми потврдија 50 РАЗЛИКА ПОБЕДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХОХОХОХОХОХОХО АЈДЕ СЕГА ЈАДЕТЕ МУ ГО НА ЈОЦО СИТЕ...!!!!

ТОООООООООООООООООООООООО ТОООООООО

АЈДЕ СЕГА ПАК НЕКА ЗБОРУВАТ ЗА ЈОЦО.

50 РАЗЛИКА ! СО КАМАТА АЕРОДРОМЦИИ СО КАМАТА !!

Ауууууууу брате цигане шта је ово лудница 50 разлика па и Карпош не губе со толку сега брука брука Лазовски аут инаку честита победата иако не ми е по чејф ама ајде се гледаме во среда во Кавадарци поздрав..

Хохохохох,50 РАЗЛИКА БРАТЕ...ПА ТАВА Е НБА .....Хохохохох,ајде сега да видам еден преотив ЈОЦО еден да видам?

Toooooo momciiiiii !!! :vozbud: :vozbud: :vozbud:
STIZEMO KAVADARCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!! :wink:

Toooooo momciiiiii !!! :vozbud: :vozbud: :vozbud:
STIZEMO KAVADARCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!! :wink:

АУУУ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ДУРИ ХАХА !

Како што сме сега во форма, купот е наш.
Само нека продолжат така.

НАПРЕД СТРУМИЦААААААААА 6 ПОБЕДИ ПО РЕД.

АМАК СЛЕДЕН СИ ТИ, И СО ТЕБЕ ИМАМЕ НЕРАСЧИСТЕНИ СМЕТКИ.

Ова е премногу,брате...50 РАЗЛИКА.....Би кажал сега нешто за еден,член на форумот ама ајде ке се воздржам,бидејќи сум многу среќен иначе....

Ова е премногу,брате...50 РАЗЛИКА.....Би кажал сега нешто за еден,член на форумот ама ајде ке се воздржам,бидејќи сум многу среќен иначе....

Ако е замене неш случајно слободно пукај што и да е па и за друг да е кажи да си ја направиме поинтереса.

Тоооо Шампиони, неверојатен резултат, ама тоа е Струмица, :vozbud::vozbud::vozbud: Фала Господи, ептен сме ги тепале. Сега кога почнува купот и ние кога играме со Амак во Кавадарци ?

Сега и на мене ми потврдија 50 РАЗЛИКА ПОБЕДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХОХОХОХОХОХОХО АЈДЕ СЕГА ЈАДЕТЕ МУ ГО НА ЈОЦО СИТЕ...!!!!

Сега можеш вазелинче да си земеш и да му одиш на Јоцо на гости :)
Чим ти е толку симпатичен и голем тренер де...

брее направиле сме ги маленки деца на мзт... гашти за прво одделение посабајле... честито момци и ак има некој информации за поединците нек пише... ама 135 не верувам некој да е играјал слабо... поздрав

Ако е замене неш случајно слободно пукај што и да е па и за друг да е кажи да си ја направиме поинтереса.
Не,бе не е за тебе.Ама ајде нека е,не сакам да си расипувам...50 Разлика во "Неосволивтата Плава Дворана".

Сега можеш вазелинче да си земеш и да му одиш на Јоцо на гости :)
Чим ти е толку симпатичен и голем тренер де...

A so mislas cudno lee...mi ke ode :pos2::pos2::pos2: od so go saka tolko :) Salam se...Bravo za Strumica , Sram za MZT :) Inace koj znae poedinci koj bile najdobri? da pogoduvam? Tasovski i Pupovik?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom