Aha pobedivme,18 razlika...Sega neka zakutat tie sto mnogu zborat...Mislam deka rekov nesto???Pred nekoja nedela deka ke go dobieme Vardar-Pelister-Feni-Mzt...Ајде сурвааааааааааа ги тепаааме 18 разлика.
Одлично, сега ние го тепаме Пелистер и трети на табелаAha pobedivme,18 razlika...Sega neka zakutat tie sto mnogu zborat...Mislam deka rekov nesto???Pred nekoja nedela deka ke go dobieme Vardar-Pelister-Feni-Mzt...
Aha pobedivme,18 razlika...Sega neka zakutat tie sto mnogu zborat...Mislam deka rekov nesto???Pred nekoja nedela deka ke go dobieme Vardar-Pelister-Feni-Mzt...
Abe,rekov samodoverbata se vrati,atmosferata e na najvisoko mozno nivo,se trudat,trenirat...I konecno toa sto go baram,deka Joco ke vi gi zatne muckite na site...:smir: Nikoj Strumicanec ne mu veruva,osven jas..Ајде фени, те чекаме со нетрпение.
Te razbrav.mnogu dobro..Ke vidite za 3 dena ...Vardar-Pelister-Feni?-Mzt.
Мислам дека ме разбра:smir:
Vardar-Pelister-Feni?-Mzt.
Мислам дека ме разбра:smir:
Слободно..Ама може јас да бидам тој, што гордо ке цитирам:smir:Ај ќе те цитирам во Понеделник, да те потсетам.:smir:
Ah...Vo Ponedelnik:pos2: :pos2: :pos2: ...Ke trcam posle utakmica doma,za da mu citiram.:helou: :helou: :helou:Ај ќе те цитирам во Понеделник, да те потсетам.:smir:
Eve vi...Na Pelister ne mu bega 10-15 ...Sum zgresil malkuKe go pobedime Pelister-Feni,makar i bez Pupovic ke vidis!!!:wink: :wink:
Atmosferata sega e na visoko nivo,imav prilika da gledam trening snosti,site treniraat zaedno site se drugari,nema skareni i nesto slicno...:helou: Na Pelister ne mu bega 10-15:smir:
P.S A za dali nekoj mu prece,ne me interesira toa,i jas mislev deka se greska lugeto vo KFM,ili deka namerno e napraveno taka:nesum: ...No imav prilika da ja gledam snimkata,sto ustvari pravi Pupovic,i spored mene kaznata mu e zasluzena,treba da bideme blagodarni sto ne dobil poveke...
Ама ке нема кој да ти одговоре, оти и ја ке бидам во Струмица.. и почекајте а недела не се возбудувајте уште сега...Ah...Vo Ponedelnik:pos2: :pos2: :pos2: ...Ke trcam posle utakmica doma,za da mu citiram.:helou: :helou: :helou: