Фан клуб: Струмица

V

Viktoranius

Гостин
Јорданчо добар тренер..абе дај не се зафркавајте...Нели ви е јасно дека 80% од причините за поразот од саботата се на негова душа...
Никој на играчите не им е крив што го избркаа Арсиќ, па сега мора да со овој аматер да си кршат главите...
Можеби е добар тренер за просечна екипа ама за ова не го бива..дај друго дете..ќе правиме муабет понатаму во првенството...прво секој тренер кој држи до себе не би потпаѓал под она другите што го советуваат..а овој паѓа како амстердамска фуфа...го нема потребниот авторитет...

Дај не заебави, да беше просечен тренер немаше да освои 5 титули со Работнички.

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Мислиш тешко беше со Работнички да се освои титула?
Mислиш прател кошарка кога Мајмунот ги освојувал титулите, па да се осеќа компетентен да дава оценки за него?

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Ko onoj vicot so dvajcata Cigani. Baci baci si jadel li ti burek? i ovoj takov ne be baci a ti . Neee. Ama drugar na tatko mi proagal pokraj Burekjilnica i gledal kako jadat burek :pos2:

Член од
27 јуни 2007
Мислења
278
Поени од реакции
1
Deka ste be luge moiiiiiiii ... aj posle 1 mesec pak da si napisam nesto

Mислиш прател кошарка кога Мајмунот ги освојувал титулите, па да се осеќа компетентен да дава оценки за него?
Cestito pobeda, malku zakasneta ama veruvaj na tvoite MZT im posakuvam samo vaka hrabro da igrat do kraj pa ako dade gospod da se padneme i u finale...znaci tolku hrabra igra dosega neam videno i alal da im e na MZT ...

Дај не заебави, да беше просечен тренер немаше да освои 5 титули со Работнички.
Aj molim ti se ... so ekipi kako Toa sum jas li bese tesko???

V

Viktoranius

Гостин
Ако, јадејте гомна уште, кога ќе ја освоиме на крајот титулата ќе видам што ќе пишате.
А за такви Како Струмикс, Маркус, и ред други да не ги набројувам.....е за такви само ГАСНА КОМОРА !

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ако, јадејте гомна уште, кога ќе ја освоиме на крајот титулата ќе видам што ќе пишате.
А за такви Како Струмикс, Маркус, и ред други да не ги набројувам.....е за такви само ГАСНА КОМОРА !
Хихихихихихихихихихихи....

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
decko 2 lexiliuma za da se smiris,ili 5 za da se raatisame od tebe,biraj sto i kako ke pravis:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom