Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
stizeme vo kavadarci za edna nedela
stizeme vo kavadarci za edna nedela
Не може да страв ни е да не се пуштите да не тепате пак од подолгиот пат језиви се многу и не идеме да не јадеме ќутек:bil:Е што не боли нас па оти ќе одете во Кавадарци ? Дојдете утре да видиме во Струмица.
Не може да страв ни е да не се пуштите да не тепате пак од подолгиот пат језиви се многу и не идеме да не јадеме ќутек:bil:
озбилно...многу сте тапа а во Кавадараци не сме биле па затоа вака!
Oh bre boze..Ke se liznete na lusa od banana,abe aloo ve prasa li nekoj nesto?smesno e sto se duvate deka ste mn jaki...nemojte taka! ke se liznete na luspa od banana!popularnite ajduci(vo strumica i okolnite sela)
koga dojdoa vo Aerodrom i koga ja osetija atmosferata se CUDEAA! toa za niv bese ednodnevna ekskurzija do capital city!! se nadevam naucija nesto od prikazanoto navivanje na NAJDOBRITE!!!
:pos2::pos2:smesno e sto se duvate deka ste mn jaki...nemojte taka! ke se liznete na luspa od banana!popularnite ajduci(vo strumica i okolnite sela)
koga dojdoa vo Aerodrom i koga ja osetija atmosferata se CUDEAA! toa za niv bese ednodnevna ekskurzija do capital city!! se nadevam naucija nesto od prikazanoto navivanje na NAJDOBRITE!!!
ne znam vidi moze bananata i ja ostaiv usopomena na majkati???! STA TI VREDI LEPOTA KAD SI IZ PROVINCIJEEEE
Во тек е "happy hour"...секој може да каже што сака...ако некој и дојде да ѕирне ќе има што да види...ланци на сите страни и лаење во далечина...E abe ajde ostavete go ovoj glupav,neka si pisuva sam..Neli go gledas 1 ipol saat e ovde,a izigrava nekoj seznajko...A nema pojma..Ama taka e koga forumot nema ,Moderatori a kamu li da dzirnat nekoj Administratori....
hahahahklosar???
NEZNAM ZOSTO VE BOLI VISTINATA I REALNOSTA?? JAS SUM GRADSKO DETE ZA TEBE SELJACE EDNO!! TEBE KOGA TATKO TI TE NA NIVA I TE UCEL KAKO DA JA ODRZUVAS,MENE TATKO MI ME NOSEL U TEATAR!! A JAS ZA TEBE SUM POVEKE OD SEZNAJKO! AKO SAKAS NESTO POVEKE DA TI STAAM KREDIT DA MI SE JAVIS???AAAAAAAAAAAAAAA
JEDNOM PROVINCIJALAC-ZAUVJEK PROVINCIJALACC!!!! p.s.so mene freestayle?nenenne