Фан клуб: Струмица

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.938
Поени од реакции
50.763
Е што не боли нас па оти ќе одете во Кавадарци ? Дојдете утре да видиме во Струмица.
Не може да страв ни е да не се пуштите да не тепате пак од подолгиот пат језиви се многу и не идеме да не јадеме ќутек:bil:
озбилно...многу сте тапа а во Кавадараци не сме биле па затоа вака!

V

Viktoranius

Гостин
Не може да страв ни е да не се пуштите да не тепате пак од подолгиот пат језиви се многу и не идеме да не јадеме ќутек:bil:
озбилно...многу сте тапа а во Кавадараци не сме биле па затоа вака!

Добро си знаете.:smir:

V

Viktoranius

Гостин
Утре во 6-30 играме со Универзитетот. Ајде одиме на победа ! Напред Струмица!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
smesno e sto se duvate deka ste mn jaki...nemojte taka! ke se liznete na luspa od banana!:):) popularnite ajduci(vo strumica i okolnite sela) :) koga dojdoa vo Aerodrom i koga ja osetija atmosferata se CUDEAA! toa za niv bese ednodnevna ekskurzija do capital city!! se nadevam naucija nesto od prikazanoto navivanje na NAJDOBRITE!!!
Oh bre boze..Ke se liznete na lusa od banana,abe aloo ve prasa li nekoj nesto?
P.S Si zgresil vo imeto na mesto na kraj da stavis 3 si stavil 0...Napraj si nov...:helou: :helou: :helou:

V

Viktoranius

Гостин
smesno e sto se duvate deka ste mn jaki...nemojte taka! ke se liznete na luspa od banana!:):) popularnite ajduci(vo strumica i okolnite sela) :) koga dojdoa vo Aerodrom i koga ja osetija atmosferata se CUDEAA! toa za niv bese ednodnevna ekskurzija do capital city!! se nadevam naucija nesto od prikazanoto navivanje na NAJDOBRITE!!!
:pos2::pos2:
Ти си карактеристичен со оваа работа со лушпата со банана, само каде е бананата ?
Уф заборавив дека е во вашиот гз.:smir:

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Ајде ајде Струмица, утре среќно и успешен старт на вториот дел од сезоната.:vozbud:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Daj boze da bide taka..:smir: Samo treba smireno,i da go zgazime Унивирзитетот,zosto se imam kladeno na 4 dena bez pisuvanja na forumot,so eden lozar.:smir:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
E abe ajde ostavete go ovoj glupav,neka si pisuva sam..Neli go gledas 1 ipol saat e ovde,a izigrava nekoj seznajko...A nema pojma..Ama taka e koga forumot nema ,Moderatori a kamu li da dzirnat nekoj Administratori....

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
E abe ajde ostavete go ovoj glupav,neka si pisuva sam..Neli go gledas 1 ipol saat e ovde,a izigrava nekoj seznajko...A nema pojma..Ama taka e koga forumot nema ,Moderatori a kamu li da dzirnat nekoj Administratori....
Во тек е "happy hour"...секој може да каже што сака...ако некој и дојде да ѕирне ќе има што да види...ланци на сите страни и лаење во далечина...

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Abe odi prociti na Prasanja do administratorite:smir: ...
Misticen rece deka krenale raca od Basket Fan Klub:smir:

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Еве...Давитков смета едка утре ќе победиме..но ќе биде тешко...
Вели дека едниствен хендикеп ќе биде тоа што немаме претстава за новата екипа на МЗТ...но сепак ние ќе ја играме нашата игра..пред полни трибини..и ќе забележиме победа иако не очекува далеку посериозна екипа на МЗТ од онаа во есенскиот дел...

V

Viktoranius

Гостин
hahahah:) klosar???:) NEZNAM ZOSTO VE BOLI VISTINATA I REALNOSTA?? JAS SUM GRADSKO DETE ZA TEBE SELJACE EDNO!! TEBE KOGA TATKO TI TE NA NIVA I TE UCEL KAKO DA JA ODRZUVAS,MENE TATKO MI ME NOSEL U TEATAR!! A JAS ZA TEBE SUM POVEKE OD SEZNAJKO! AKO SAKAS NESTO POVEKE DA TI STAAM KREDIT DA MI SE JAVIS???AAAAAAAAAAAAAAA:):):) JEDNOM PROVINCIJALAC-ZAUVJEK PROVINCIJALACC!!!! p.s.so mene freestayle?nenenne

:vozbud::vozbud: И со фри стајл почна да се фалиш а ? Што си ти бедно раперче ?
Абе иди шетај некаде бе, во театар бил хахахахахахахаха! Ај не се замарам веќе со тебе, оти се гледа дека ти треба подхитна психичка помош.

Kajgana Shop

На врв Bottom