Jas pa mislam deka,prvata ke izgubat mnogu poveke od vtorata:helou: :helou: :helou: .Na nas ni dolzat ej!ic nemaaat sreca MZT FON INIVERZITETOT SKOPJE bidejci i 2 te prvi utakmici ce gi zagubat a na 2 rata utakmica ce zagubat so golema razlika
ДВАТА ПОРАЗА! Шо убаво го кажа воа. Ммммммм. Леле коа ќе се потсетам на тие моменти душата ми се исполнува со задоволство. Посебно тројката на Прековиќ у Кавадарци нема да ја заборавам. Уф уф уф. Фала Христов шо ме потсети вака да не мислам толку на поразот од Лукоил:smir:So Dusa go cekam datumot 1.03 da vi vratime za dvata poraza...So 20 kosa razlika:smir:
Da da i mene mi e nogu milo isto kako i tebe i 3 ka ta na Prekovic nema da a zaboravam nikogas i izrazot na licata na kosarkarote na Strumica i doma i vo gosti :pos2: :pos2: :pos2:
cestitki za novoto ime i od mene pozzzzz...
Pa neznam dali ce ni gi izmknea glavite ili nes slicno i ako imas nes po pametno da kazis kazi ako ne ne provociraj samo da se karame jasno sega za sega nie sme 1 i ic k__r ne ne bole jasno:pos2: :pos2: :pos2:Кога бевте во гости неможевте да им ги видете лицата, оти ве измакнаа 5 минути пред крај, ако не ве измакнаа, па после главите ќе ви ги измакнаа.![]()