Од кој мобилен телефон до сега сте биле најзадоволни?

Член од
10 август 2007
Мислења
47
Поени од реакции
2
Do sega najzadovolen sum bil od Sony Ericsson W800. Od site telefoni sto sum gi imal porano najveke me sluzese - godina i 4 meseci (btw uste si raboti ali sepak go smeniv)... Telefonot kaj mene izdrza nenormalna tortura :D. Ne go izgasiv Walkmanot (postojano rokanje mp3ki), igranje java, i MNOGU cepkanje u software...

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Од ниеден:pos2: имав алкател, сименс 2, сони ериксон, сега моторола и од ниеден од тие. Сега чекам нокиа, ваљда ќе се оправда.:helou:

Член од
23 август 2007
Мислења
22
Поени од реакции
0
најдобар телефон ми бил и го имам сони ериксонТ650 вга камера 2 мега пикселна блутут инфраред и мп3

Член од
23 август 2007
Мислења
22
Поени од реакции
0
Nokia 6630 i site nokii vecno traat a ne drugive marki im se rasipuva dzojstikot i zatoa nema nikad vo zivot da kupam Sony ericson toa dzojstikot se rasipuva ko da e mobilen od prva generacija a ne kako denesnive.Nokia rules.
курац тоа нокиата само два дена ја имав

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
SE w810i stvarno dobar telefon vrede za parite se zivo ima vo nego so vi treba osobeno za muzika

Член од
13 септември 2007
Мислења
37
Поени од реакции
0
prv mobilen mi bese alcatel db easy edni stari ko kutivce za sapun, togaj nemase so ekrani vo boja i polifonii, bese mnogu izdrzliv bev use mal togaj so se ne dozivea toj telefon od pagjanja na zemja, vo voda, nikogas ne otkaza, posle imav motorola 66 mnogu licno malo i skapo go zedov toa ali bese mnogu ubo ali nezno, ednas poslino go potcuknav i morase na majstor da se nosi, po nego imav nokaia 3310, pa panasonic gd87 pa nokia 6600 pa sega 6630. od site bev zadovolen koga gi imav ali 6600 mi ostana malce vo podobro sekjavanje mozi posto bese prv telefon na koj mozese da se snimaat programi igri. Jas mislam deka Nokia se najdobri.

Dead Wrong

Love United Hate Glazer
Член од
8 септември 2007
Мислења
220
Поени од реакции
1
Sony Ericsson K750i, ZAKON e telefoncevo, super me sluzi, ima se so mi treba, mnogu sum zadovolen od k750-kata.

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Сони ериксон з530и..Му нема бе смрт..Паѓан, паѓан..и во вода и акнат од ѕид, и ете го уште е жив..

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
до сега најзадоволен последниве 2 месеци како го користам е К610, го откупив 4000 денари и 7 пати ми падна софтверот, по 7 евра + е 50 евра + трошоци за банка и замарање флешување - у минус ме однесе телефонот :)

а најзадоволен мислам дека пишав - нокиа 3200 :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
до сега најзадоволен последниве 2 месеци како го користам е К610, го откупив 4000 денари и 7 пати ми падна софтверот, по 7 евра + е 50 евра + трошоци за банка и замарање флешување - у минус ме однесе телефонот :)

а најзадоволен мислам дека пишав - нокиа 3200 :)
Де бе. Јас го имаш уште пред да искочи кај нас. Ништо посебно. Јесда беше фаца кога искочи само поради копчињата и маската. Али што до толку најзадоволен?

Kajgana Shop

На врв Bottom