Фан клуб: Партизан!

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Јас поразиве после продолженија и тоа несреќно изгубени продолженија против тимови со огромни буџети и ѕвезди во тимот ги рачунам како победи.Ваква сезона незнам дали имал Партизан во последниве години.Се надевам ќе има спектакуларен пречекк од Гробари и истово ако не и повеќе да го повториме наредната година.:salut:

Секоја Чест Момци, Главата Горе и се надевам дека ГРОБАРИ ќе организираат пречек како што доликува за 4-то Пласираниот тим во Европа... Зад нас останаа екипи како Панатинаикос, Макаби, Реал Мадрид, Ефес Пилсен, Уникаха, Тау Керамика... а рамо до рамо бевме против Олимпијакос кој има десет пати поголем буџет од тој на Партизан, бевме близу и до победа против ЦСКА... Но, ЈБГ, спортот е таков, некогаш ќе те послужи среќа, некогаш нема :toe:

Следната сезона Идеме уште подобро, однсоно ФИНАЛЕ :helou:

ПАРТИЗАНЕ ЈЕДИНИ, МИ ЗА ТЕБЕ ЖИВИМО, САМО ТЕБЕ ВОЛИМО, И ТЕБИ СЕ ДИВИМО. А КАД ДОЏУ НЕВОЉЕ, И КАД ДОЏЕ ТУГА, УВЕК ЧЕ ТЕ ВОЉЕТИ, ГРОБАРИ СА ЈУГА !!!

--- надополнето ---

Не пропуштајте да го гледате цртаниот филм "Невозможниот ZOTE и неговите смешни постови" :helou:

Да да смешни постови, а оди прашај во кладилница на коефицинет 1.65 за ЦСКА колку пари имаат ставано и колку ја имаат натовено утакмицата и ќе ти стане јасно зашто заврши нерешено.

Не се секирајте сево ова што го зборам од наредната сезона ќе се обистини кога партизан за кој сум навивал од дете кога играл во бивша ју лигата нема да го повтори овој успех и да купи и појаки играчи од овие и да ги задржи исто му се фаќа.

Жал м и е што е така но навистина кладилниците го упропастуват спортот.

Да да смешни постови, а оди прашај во кладилница на коефицинет 1.65 за ЦСКА колку пари имаат ставано и колку ја имаат натовено утакмицата и ќе ти стане јасно зашто заврши нерешено.

Не се секирајте сево ова што го зборам од наредната сезона ќе се обистини кога партизан за кој сум навивал од дете кога играл во бивша ју лигата нема да го повтори овој успех и да купи и појаки играчи од овие и да ги задржи исто му се фаќа.

Абе на многу кладилници ширум Европа (а и кај нас иди во БетСити) не постои нула во кошарка, се рачунаат и продолженија, така да ама ич не ти држи постов за наместен натпревар

Боже,боже што не ќе прочиташ,X местеле:vozbud:

Дури вчера се виде колку сме јаки,стартувавме очајно губевме и 15 разлика ,прва втора четвртина и ги стигнавме,на крај дури и поведовме ама пак среќата ни го сврте грбот!!!
Одлична работа направија сезонава,идната упола да направат од ова ќе биде премија,на Мондо читав сега дека Мариќ сигурно останува идната сезона а Бо вика изгледа ќе остане ама ќе размисли на лето,ако останат двајцата ондак ќе има газење пак :)

--- надополнето ---

За кои 3 класи збориш ти?

само нешто не ми е јасно, со кој мозок сакаш да поверуваш дека местеле Х бе... :tapp:
инаку секоја чест на дечките, дадоа максимум од себе штета шо немавме среќа и во двете утакмици, водеа и последните 2-3 секунди изгубија тоа е тоа овие играчи се родени шампиони, браво секоја чест :aplauz:

Покрај сите честитки кои ги упатив/ме ,се надевам следната сезона ке имаме малце посилен ростер (кој и да замине и кој и да дојде) сепак барем да имаме 10 играчи кои можат да играат и да се носат со екипи од рангот на барса.Пошто оваа година се виде покрај 8 класа играчи(цела игра на партизан одеше преку) нив кога ке се изморат или некој ке излезе ради лични грешки ,младинците од рангот на Џекич,Страхиња неможеа да се носат,барем наредна сезона ке се повеќе искусни.Или нешто да се купи треба.

поздрав гробари

Zvezda ce da istupi sledece sezone iz svih domacih i regionalnog takmicenja.A ucestvovace u novom evropskom kupu.Za sada osim zvezde poznat je jos samo jedan ucesnik,to je italijanski Napoli koji je ujedno i glavni favorit da osvoji ovo super prestizno takmicenje.
Organizatori razmisljaju da pozovu i Tamis,ali ce verovatno odustati od te ideje,jer to bi bilo kao da NBA ekipa igra u skolskom takmicenju.

хахаха

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom