Фан клуб: Партизан!

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Конечно прва победа над Орлеан 78:71, најдобар кај ККП Алекс Мариќ. МекКалеб и Кецман, се отвара врата за топ 16.:vozbud:
Кога и ФКП би имал тренер како Дуле каде ке ни биде крајот.:toe:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Браво за Дуле и момците.Покажаа дека повторно сме фаворите за влез во ТОП16.Нека ни е честито победата:vozbud::vozbud:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Нова победа со 14 коша разлика над Босна.Кај нас најдобри Марич и МкКалеб.:helou::helou:

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Рутинска победа, Дуле претежно ги разигрувал новите играчи дојдени оваа година Митровиќ,Џекиќ, Синовец ... многу важна утакмица не чека во четврток со Лиетвос Ритас во Литванија со победа :vozbud: далеку ќе догураме. Дуле 009

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
На полувреме губиме 5 разлика од Лиетвос иако одбрана играме катастрофа и имаме мислам 7 - 8 изгубени топки.Ајде сега второ да ги тепаме:helou:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
10тина имаме изгубени топки од кој 5 во првите 6 минути на прва четвртина. Слабо одбрана, но едно време кога ја направивме серијата во втора четвртина, Дуле кога ја ротираше цело време одбраната, како да се збунија домаќините, па правеа многу грешки. Се надеваме на подобро второ полувреме :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Изгубивме.Тоа е нема разочарување.Ништо не е изгубено.И кад губиш ја ти певам јер у срцу моме једино си ТИ:helou:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
drugari sto pobrzo svatite deka ovaa godina nisto ne pravime evroliga toa podobro,ovaa ekipa e poslaba kade kade od prethodnite godini,mozemi za 1-2 godini ke tepame ama ovaa nisto,moze doma da tepame uste 2-3 utakmici,na gosti site ke gi gubime,daj boze da gresam ama jas taka ja cenam situacijata!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
drugari sto pobrzo svatite deka ovaa godina nisto ne pravime evroliga toa podobro,ovaa ekipa e poslaba kade kade od prethodnite godini,mozemi za 1-2 godini ke tepame ama ovaa nisto,moze doma da tepame uste 2-3 utakmici,na gosti site ke gi gubime,daj boze da gresam ama jas taka ja cenam situacijata!
Сите знаеме дека имаме слаба екипа но ете надешта последна умира:toe:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Во среда е дербито со жлезда.Денеска победија но во среда KO NA ZEMLJU SPUSTA KOMSIJE,dere pantere i vrščane i evropi daj lekcije???

Член од
22 март 2009
Мислења
2.356
Поени од реакции
454
Во среда е дербито со жлезда.Денеска победија но во среда KO NA ZEMLJU SPUSTA KOMSIJE,dere pantere i vrščane i evropi daj lekcije???
Не е толку интересно ова дерби :)
Поинтересно ќе биде наредна недеља..!! :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Победа над Будучност со 6 поени разлика.Кај нас најдобар МекКалеб со 21 поен 5 открадени топки и 4 асистенции.:helou::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom