[SIZE=-1]Šta kažu navijači Crvene zvezde kad ih neko pita ko je Dule Vujošević?
- On je naš otac. Je** nam kevu već osam godina.[/SIZE] [SIZE=-1]:pos2:
[/SIZE]
Јбг недоволно јас мислам клучен момент беше исклучувањето на Јан Весели и потоа некако како да спласна играта а и плус некако тимот не ми делува воигран така да нема место за Паник Марич Мекалеб Робертс само малце време и ке видете како функционира Ваљакот :helou:
ја ја гледав до полувреме утакмицата и можам да кажам дека прикажаа добра игра особено под кошевите.Робертс беше како изгубен на почетокот шо е и нормално прв натпревар му беше во дресот на Партизан ама се гледа дека станува збор за одличен кошаркар,МекКалеб феноменален насекаде на теренот асистенции невидени...има време сеќаам дека ако се уигра тимов ќе дрмамее
Пораз од Задар 77:66 за жал оваа година тимот ни е лимитиран и тешко да ке може да се повторат големите успеси во предходните години :uvo:. Сепак и понатаму верувам во Дуле и неговото маестрално водење на екипата сепак е во право што кажа дека прави тим за следната сезона, бидејки КК Партизан и следната година има обезбедено учество во Евролига. Дуле 009
Има време, нема разочарување досега Ќе биди подобро, млади се момците, и ќе треба уште натпревар-два да се вклопи Робертс, некако индиспониран ми делуваше со Ефес, не ја гледав баш многу со Задар.
Дојде време за првата победа во Евролига, фаворити сме големи со голема борбеност до победа. Од вчера во ростерот на КК Партизан не е Жарко Ракочевиќ со кого е раскинат договорот и е слободен во избор на нов клуб. На неговото место ке се форсира млад играч Аљоша Митровиќ овогодишно појачување. Напред Партизан
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.