V
vlako088
Гостин
Со оглед дека сум почетник на форумов не се познавам лично со никого иако би сакал да запознам и да се дружам зо членовите на форумов. Кој сака да се дружи со мене отворен сум за секого.
Присутен бев и јас,морам да kажам дека е супер.Saber Rader, петочна блиц средба у јавниот градски превоз. :motor:
Saber Rader, петочна блиц средба у јавниот градски превоз. :motor:
Rider сум бе, а не Rider, да не правиме проблеми :icon_mrgrПрисутен бев и јас,морам да kажам дека е супер.
mettalhammerВчера со Mrs. Vedder се запознав. Добро девојче, добар муабет склопивме. Интересен карактер, ама немавме доволно време за да се запознаеме подобро. Ајт у наредна прилика повеќе.Како што пиша и она пред мене, договоривме за геноцид, така да се е испланирано.
Денеска Кискино го запознав. Запознавање „Здраво и чао„, оти и он се брзаше и ја се брзав од школо. Ајде некој друг ден ќе седнеме да помуабетиме.Денес Ivan^^ го запознав. Сме учеле у исто школо, а јас да не знам дека он е тој.
Фин батка, иако зборевме само 5 минути, ама не е битно, сега кога го знам, секој ден ќе се гледам.Од струмичката собиранка:
Wot
BBaby
Koleee (не знам колку е се)
Logix
LordDragonII (Ми беше чест друже, особено за милион долари кога ја свиреше)
RIOT! (појма немав која е, заедно со Mrs. Vedder дошла)
Walker_Girl (ја знаев од порано, она не ме знаеше)Вечерва го запознав Sonne. Кој генијален лик е само. Друже, ми беше чест. Фала.
Во четврток nameleess. Интересен лик, заедно бевме на свирката на Мизар. Во петокот пак се видовме, падна добар муабет, зезање за електро.Мило ми е, друже.
![]()
Добар домаќинНајново Разиел - таман си е чоекот...
И плус се просветли.Добар домаќин)
И јас се запознав со Марио и Стефан и со Светомир,Светла и Света Гора![]()