Кога ни недостига најмногу саканиот/саканата?

• Креатор на темата Креатор на темата marko+
  • Време на започнување Време на започнување
Секоја минута... секој час, секој ден... секој момент додека не ја видам, секогаш кога треба да се сподели нешто добро и лошо заедно, кога имаме потреба од едно убаво гушкање и поткрепа.

Miss u :nesum: гушка:

Ми недостига секоја минута која изминува без него ... Ми недостига кога ми треба некој за совет, некој кој ќе ме потсети дека треба да бидам силна да се борам за она што ми е најважно ..кога мислам дека се се распаѓа..ми треба за да ме потсети дека не е се така црно..ми недостига 24/7

Ми недостасува секогаш кога не е до мене. :cry:

Еве сега, многу ми недостига, да е тука би било супер:vozbud:

Најмногу ми недостига во моментот на разделба. Кога 2 саати поминале како 2 минути и дошло време секој да тргне на своја страна.

Највеќе ми недостига,коа ќе и речам дека вечерта ќе излегувам со другарите....и после 2 саати поминати со другарите...коа ми побарува душава нешто да гушнам :),си викам ах како не ја земав со мене!!! :)

Јас раскинав со мојот дечко со кој одев 1 година и мора да признаам дека многу ми недостига , но времето е лек за се нели? :toe:
Најлош начин да ти недостига некој е да седиш покрај него,знаејќи дека не можеш да го имаш!!!

Кога си осамен ,тогаш најмногу недостига саканата личност

Кога неможам да ја видам тогаш е најтешко и највеќе сакам да ја видам и исто кога некој момент ми е посебен тогаш сакам да е со мене:back::love1::love3::love2::wub:

Најмногу ни недостига кога ке ја изгубиме...и се враќаме на спомените на миговите поминати заедно...
секако така е.......

Леле колку ми недостига сега ке земам да скокнам од прозор...

Највеќе ми недостига,коа ќе и речам дека вечерта ќе излегувам со другарите....и после 2 саати поминати со другарите...коа ми побарува душава нешто да гушнам :),си викам ах како не ја земав со мене!!! :)

Доста интересно размислување.Сега го читам и во обратни ликови истото ми се случува.А прво напињам за сама и после неколку саати од вечерта се чувствувам празно :)
Е ајде де,најди нзс :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom