Кошаркари Кајганџии

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Сите прсти ги повредив од воа баскетот да ти еам, не можам топка да фатам, и скочниот зглоб го ебав, тешко мене шо ќе праам сеа инвалид

Ајде да се собереме за една ноќна партија во Сансет.
The Mummy,Бушав,Корун,Macedonian и јас.
Тоа се пет души.

Чекаме да се пријават уште 4ца,за три тројки :)

Ајде да се собереме за една ноќна партија во Сансет.
The Mummy,Бушав,Корун,Macedonian и јас.
Тоа се пет души.

Чекаме да се пријават уште 4ца,за три тројки :)

Eте ме! :)

Абе каков Сансет,да плаќам за надвор да играм,башка таму неможе да се куца,дајте Песталоци или Јбт,атракции ќе паѓаат барем:helou:

Еве и јас се вратив од пат па ако може да средиме за оваа недела би било топ.....

Идејата за школо е добра ......мислам дека основното шо е у центар, позади беко, има светла и дека може да се игра и навечер ако више толку не ви се дава кеш....

Кога ќе играте следен пат баскет???

ќе може ли да дојдеме јас и еден другар? ако играте на сансет уште поубаво

ќе може ли да дојдеме јас и еден другар? ако играте на сансет уште поубаво

Абе сите можат , само ние никако да се собереме....

Пошо оваа недела е пеколно топла ја предлагам да оставиме за наредната или пак за наредниот викенд ...

Епа може оваа недела да се собереме!! Ама попладне или навечер дека одсабајле е многу топло. Ако не се многу луѓе по одмори што викате за четврток во осум на сансет??

Gleam zadnjiov post e od avgust, ali ja pak da si probam... Basketche? Ima nekoj za? Ako vremevo e tinja, a e, moze negde i u sala, ja sum za. Pishette

Партизан,карпош 4,не е лоша и не е скапа салата,ама немам број:(
Иначе сум за

IGRACI ZA BASKET!!NEDELA 14.00

Epa posto gleam deka ima mnogu basket fanovi ovdeka-gi pokanuvam site u NEDELA U 14.00 VO NASELBA DRACEVO (Posledna 41)100 metri podole ima basket teren extra e...Ako ima nekoj zainteresiran neka namine ili neka pise po PP ke mu dadam broj da se cueme..Eve i Ethicks gi pokanuvam da ni pokazat nekoj Streetball Poteg lool..
Ajde basketasi navalete!!!

Бате јас сум само навивач а за играње кошарка сум тапа.....:pos2::pos2: би дошол али кога незнам...незнам :pos2::pos2: едноставно кажано ТРУП СУМ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom