Вашиот прв мобилен телефон беше...

Член од
20 февруари 2010
Мислења
30
Поени од реакции
3

ериксон 628. го наследив од брат ми, а он го доби од татко ми... го купија (2 исти само едниот со подебела батерија) од мобимак, по 1300 марки во тоа време, далечната 199? година, на самиот старт на мобилните... со 4 маски во кутија, плава, жолта, црвена и црна... и исто така прстенчињата за на антената...

и ден денес едниот се шутка некаде низ дома, внуките си играат со него, а баш пред некој месец му ставив сим карта и работеше...

Член од
13 март 2010
Мислења
24
Поени од реакции
0
Nokia 6230i prv pa vtor SonnY Ericcson K800i nov prvata nedela so izleze

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.534
Поени од реакции
4.375

Е виа од десно :) уште е жив и здрав и тато го користе

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Еееее..мојот прв мобилен!..:vozbud:
Знам беше еден чкарт алкател, онака без боја у монофонични мелодии.... Али многуу го сакаф ехееее радости беше:))))))))

Z

zasetko*

Гостин
motorola V3690 ili taka narecena Baby motorola uste go imam od 99' godina vo fioka mi sedi, klasika.:helou:nazalost flet kabelot e skinat

ериксон 628. го наследив од брат ми, а он го доби од татко ми... го купија (2 исти само едниот со подебела батерија) од мобимак, по 1300 марки во тоа време, далечната 199? година, на самиот старт на мобилните... со 4 маски во кутија, плава, жолта, црвена и црна... и исто така прстенчињата за на антената...

и ден денес едниот се шутка некаде низ дома, внуките си играат со него, а баш пред некој месец му ставив сим карта и работеше...
abe ova ne se dava na deca kako ladno oruzje e moze coek da utepas so nego:vozbud:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
еве го мојот убавец ден денес го чувам прва љубов(и сеуште ми е )

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157

Како ова црвеново исто.После си купив други маски:pipi:
Во секој случај беше радости:pipi:

Викиче

Sarcasm is my best friend