Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
што знаеш па ти за мене ? кога никогаш не си го запознала вистинскиот јас ... мислиш ваков сум во реалност , пффф ...

повели кафето

coffee-d70.jpg
Фала за кафето...
Во реалност не знам каков си, точно, ама знам дека вака виртуелно си многу асоцијален. :smir:

П.С. Леле луѓе колку сте изнапишале додека ме немало. 4-5 страници!
Гледам и без мене се забавувате. Ако, ако. :)
Јас сега би сакала чоколадно млеко. Би нарачала нешто газирано, ама не можам, грлово ме дере. :(

coffee.jpg
coffee.jpg

Еве готови се кафињата :)
И како си фокси денес шо ќе се пофалиш?

Јас...сум едноставно прекрасно.Само што се вратив и се чувствувам ко да сум се преродила.непамтам кога последен пат сум се одморила вака.сеа сум пуна со енергија да земам да спремам последни колоквиуми
ти како за први?

Јас...сум едноставно прекрасно.Само што се вратив и се чувствувам ко да сум се преродила.непамтам кога последен пат сум се одморила вака.сеа сум пуна со енергија да земам да спремам последни колоквиуми
ти како за први?

Па за први така така , не беше нешто посебно си прошетав околу преспа ама бев втори и трети ( сега само што се вратив) љубаништа супер си поминавме :) набив стомачни од смеење :pos:

Мак Тигар друже па и ти си бил тука..како си?

Оооо, фала. :)
Ооооо, Фокси, па и ти си се вратила. Гледам се дружите со FLiX. Ако го испивте кафенцето, викајте ново, тамам и јас да се напијам едно. :)

Јас сум супер..еве ја Еце..Добра си?
Уф, закон!
Јас бев на еднодневен излет за 1 мај, ама прекрасно си поминав. Тоа беше 1 мај за памтење. А ти кога се врати?

По по многу луѓе се собравме :) тигар и еце заедно да не бевте за мајот?

Јас амо што стигнав пред еден саат..Фликс немој афери да вадиш!!!:pos2:

По по многу луѓе се собравме :) тигар и еце заедно да не бевте за мајот?

хехе ... чек пеер да извадам лична карта па тогаш ќе се видам со еце :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom