Кое е најнеобичното место каде што сте имале секс?

Добро без претерувања значи неможе да помине тема за секс на форумов.За секс на необични места не сум имал многу,срамота е може да види некој.Непријатно ми е мене а како најбитно треба да се има и почит кон девојката што е со тебе.Да натегнеш некоја на семафор не е убаво,значи не ја почитуваш и цениш на начин на кој заслужува една пристојна девојка.Башка соба и кревет си е најдоброто решение.И најубаво е таму.

Добро без претерувања значи неможе да помине тема за секс на форумов.За секс на необични места не сум имал многу,срамота е може да види некој.Непријатно ми е мене а како најбитно треба да се има и почит кон девојката што е со тебе.Да натегнеш некоја на семафор не е убаво,значи не ја почитуваш и цениш на начин на кој заслужува една пристојна девојка.Башка соба и кревет си е најдоброто решение.И најубаво е таму.

Zabelezi deka i devojki se izjasnuvaat na temava deka im bilo strasno i interesno,nema tuka nepocituvanje.

Дали воопшто ве интересираат коментарите на случајно засегнатите на местото и што ќе се случи ако сите ги применуват овие места за задоволување на сексуалниот нагон?

Vakvite momenti davaat strast za ziveenje.Rabotive koi gi prasuvas se nebitni.

Zabelezi deka i devojki se izjasnuvaat na temava deka im bilo strasno i interesno,nema tuka nepocituvanje.

Vakvite momenti davaat strast za ziveenje.Rabotive koi gi prasuvas se nebitni.
Што ќе се случи ако сите ја доживеат оваа страст на животот како што ја нарече?:)Дали ќе биде небитно ако се раскакаат насекаде околу тебе?Хипотетички.

Што ќе се случи ако сите ја доживеат оваа страст на животот како што ја нарече?:)Дали ќе биде небитно ако се раскакаат насекаде околу тебе?Хипотетички.

Taa AKO-igra bazirana na hipoteticki pretpostavki e mnogu glupa igra i nema da ja igram.
Neznam kako da mu objasnam zelena boja na covek slep od raganje.

EEEpa, segde samo vo moj krevet ne :nesum:
Vo lift, vo avion, vo skolski avtobus, vo uciliste na klupa, vo garderoba, kaj grobista, vo diskoteka, vo bazen, na skali (najmacno :icon_lol:), na plaza vo zima, vo wc vo skolo, vo taxi, i ja vo kino iiiii, i tolku.

:kesa:

Taa AKO-igra bazirana na hipoteticki pretpostavki e mnogu glupa igra i nema da ja igram.
Neznam kako da mu objasnam zelena boja na covek slep od raganje.

Добро не се нервирај :wink: не ти ставив нож под гуша да одговориш:smir:
Ќе ми одговори некој?

Vo lift, vo avion, vo skolski avtobus, vo uciliste na klupa, vo garderoba, kaj grobista, vo diskoteka, vo bazen, na skali (najmacno :icon_lol:), na plaza vo zima, vo wc vo skolo, vo taxi, i ja vo kino iiiii, i tolku.

Ват д фак ? Гробишта ?

А чек , 16 години рече дека имаш ?:nesvest:

Абе денешните деца се напредни, не се плашат од гробиштата веќе, сега на мода е да се плашиш од родителите, да не дознаат оти си правиш работа..

кога успеа сегде да имаш секс вауу :pos:
(ако е точно ) :tapp:

гробишта... и да! имав секс со ЖИВА девојка!!!

Кхм...И ти викаш 16 години, а?

Што ебач ќе беше ти, како ги заведуваш женските дај кажини некоја тајна....?

Што ебач ќе беше ти, како ги заведуваш женските дај кажини некоја тајна....?
Бране, сиси е женско, да беше машко, немаше да биде толку чудно.

Ама што знам, можеби ја кажува вистината, стравот знае да пали : )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom