Оваа фрка беше во 2006 година, кога Самсунг немоеше да постигне со производство на панели па дел ги аутсорсираше по други фабрики со послаб квалитет. Денеска не постои тоа, сите панели се од S (Samsung) класа.(свесен сум за фрките со А и S панелите)
Епа уште подобро тогаш. Не знам колку ќе може да се мери мониторот со SyncMaster 957MB кој го имам сега ама ми треба нов бргу. Акав по hardware.com.mk форумите и видов дека го има 226bw во Мебиус. Каде е местово и дали е најефтина таму понудата?Оваа фрка беше во 2006 година, кога Самсунг немоеше да постигне со производство на панели па дел ги аутсорсираше по други фабрики со послаб квалитет. Денеска не постои тоа, сите панели се од S (Samsung) класа.
Јане превземи одовде, оти неам Самсунзи хехе.
Тука некаде (кликни на САТ/МАП за да се појават имиња на улици).. а за споредба со цени, стварно не знам.Епа уште подобро тогаш. Не знам колку ќе може да се мери мониторот со SyncMaster 957MB кој го имам сега ама ми треба нов бргу. Акав по hardware.com.mk форумите и видов дека го има 226bw во Мебиус. Каде е местово и дали е најефтина таму понудата?
Нема фрки со панелите. Проблем може само да биде да нема веќе на легер зашто не верувам да останале. Продадов до сега 3 монитори трите беа како што треба, со асален панел Иначе последна цена беше 18900 не би требало да има измени. Ако сакаш да проверам па да ти кажам ако останал уште некој.Луѓе, треба да земам монитор бргу, а имам намера тоа да биде Samsung 226BW (свесен сум за фрките со А и S панелите), па ме интересира каде и по која цена би можел да го најдам. Колку поефтино, толку подобро.
ОК провери. Како би можел да го купам мониторот од тебе?Нема фрки со панелите. Проблем може само да биде да нема веќе на легер зашто не верувам да останале. Продадов до сега 3 монитори трите беа како што треба, со асален панел Иначе последна цена беше 18900 не би требало да има измени. Ако сакаш да проверам па да ти кажам ако останал уште некој.
Продавам pentium4 Процесор AMD, 1833 MHz (11 x 167) 2600+ матичната плоча ECS KT600-A , РАМ- 512MB Графичка карта Inno3D GeForce FX 5200 (128 MB ) HDD - 80 GB , 7200 RPM, SATA медија:LG DVD/RW + Flopy МОНИТОР -Proview 17" cena po dogovor
[FONT=Tahoma, Arial, Verdana]тел:[/FONT][FONT=Tahoma, Arial, Verdana] 070 / 691548[/FONT] [FONT=Tahoma, Arial, Verdana]e-mail: [/FONT]ladi_sa@yahoo.com
Заборавив да ти пишам. Се јавив уште одма и не останал ниеден. Само таму ги имаше и одма ги распродадоа. Како леб без пари да даваа. 300 евра парче а одма отидоа.ОК провери. Како би можел да го купам мониторот од тебе?
Ај прашај, да се информирам преку викендов па од понеделник да одам да го купам, треба да седам без монитор инаку.Ај ке прашам јас од друго место, прошлиот пат ме здупија, сеа ваљда ке имаат.