Со кого се познавате од форумов?

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Марко, Scarface34 , И пливачката Фросе ( Јену грл ), фини особи:helou:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
На сегашниве две собиранки (Салеп и Pool). Ај да наредам:
Маc)) - Многу, многу, многу, ме потсеќаш на едно другарче од средно. Онака чил аут човек, и според тоа како те замишљав пред да те запознам, многу работи се поклопија.
Еmma - Физички друкчие те замишљав (со светла коса и шишки (коса:pos:))
Скарфејс34 - сосема различно... Доста отворен тип си бил бе, муабетџија:)
Зевсус - хаха градба на семоќниот ахајски врховен бог (читај ник). Доста добри вицови за црногорците (пу јаз`к мене не ми текињаа тогаш ниеден а пуно ги знаев)
Quark - онака cool човече, покажува знаци на заинтересираност у разговор.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Последно се запознав со Суперхик и Скарфејс.:smir:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ќе "падне" групно запознавање у сабота на базен :smir:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Ја касно палам .... Емма и Маца_МК... :smir:

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
И јас дa си пишам значи...
Конечно ги запознав пашките Ангела и Тамара. Супер пашки нема шо, ги обожавам.:pipi:
Јове , Димитар и Фликсо, исто така од поодамна сакав да ги запознам. Мило ми беше.
Апокалтипто друже, ти си фејкер атеист. Остај го Мики 1 на мира.:pos:
Бонус: Јузе, Бусарче и Вокеро супер, весели, забавни ...:)

Член од
26 јуни 2008
Мислења
79
Поени од реакции
3
sigurno znam nekoj ama...pocetnik sum neznam koj ima na tuka :P

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Да си ја надополнам листата....:)...досега беше само Јове_бт....сеа фликс, бушарче, дарк вокер и Димитар

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
еве да кажам и ја , денес го запознав и Шоути :) :helou:

R

reactive89

Гостин
На Салеп собиранката имав можност да запознаам супер дечки и девојки.

Мац - Весел дечко подалеку седеше малце немавме шанса да си позборуваме за филмови и други муабети.Наредниот пат :)
Реактив - Испадна дека ми е комшија ебате а не се знаеме.Супер дечко доста весел младич :)
Земзела - Седеше карши мене навистина закон е дечкото сака билдер да стане :) се шалам
Тончи - Дојде малце покасно али нема везе бизи е дечкото.Си позборувавме за стари спомени од војска на наредната собиранка повеќе :)
Зевсус - Закон човек седеше на средина ГАЗДА човекот супер е немам зборови и кој беше специјалецот со тебе не знам али опасен тип изгледаше.
Кварт испадна дека ми е комшија добар дечко не зборевме многу многу али нареден пат :)
Римз домаќинот на собиранката - Закон тип прошетан дечко за која било тема можеш да збориш со дечкото :)
Серпико - Со Боби и друштво останавме до крај навистина супер дечко муабет колку сакаш се гледаме на фудбал утре :)
Крејзи ин Лав - Колешката политичарка не сакаше да пие салеп но кога испроба малце одма се одлучи да земе.Само не знаеше како да го викне келнерот :pos: Разговорот за затворите беше закон.Супер девојка нема што
Даденце - Многу пријатна и убава девојка.Навистина уживање е да се збори со нејзе.Штета што си отиде порано.Поздрав со песната Сретан пут сретан пут :)
Натурал Грл - Добра пријатна девојка не можам да кажам нешто повеќе не зборевме баш.Нареден пат :)

Мислам дека сите ги споменав мило ми е што се запознавме ако заборавив некој не ми замеравајте не е намерно али не ми текнува на друг некој моментално :wink:
Друже ќе те цитирам, прости... спиев и ич не паметам сеа... така да ако утнам некој нек ми прости... хаха
Запознав мнооогу на овие две собирнаки... (demn,ја тек сеа пишам, нема везе... хаха)
Земзела, Крејзи, Натуралната, Тончи, Саладин, Серпико(патем се запознавме 3 пати...:pos: и после ми рече оти цело време мењам тоа косата и не ме препозна :pos:) и Даденце (која јас овој пат не ја препознав, баш баш...) веќе ги знаев од порано...

Римз, Кварт, Зевсус баш закон типци... баш имаше што се да се збори со нив... се гледа луѓе со знаење и луѓе кои се многу дружељубиви...
Римз - домакинот стварно екстра тип :)
Скарфејс - друже не те забораив... те цитирам како да те забораам... хахаха, екстра си... башка комшо мене он :)
Мац - аморе швајцар еден, ти мене на форум ќе ме мразиш и ќе се нервираш поради мене ааа??? толку ли сум лош бе а? :pos: :pos: :pos: се зезам...баш ме начуди што така позитивно ти делувам и што ми кажа оти позади никот на кајгана се крие друг човек... хахаха, и мило ми е што си утнал за мојот карактер... :baeh::baeh::baeh: :pos:
Емма - слатко мало суштество кое е спремно за секаков вид на разговор :) не сме се дружеле многу многу на пулот, али вака екстра... знам сеа саботава ќе ни прилегне убо :)
Бидиков џуниор :) хехехе, буце он на бате... баш закон типче, со сестра му(дадето) го чувавме дел време на базенот :)
Точкест - абе и тебе те знам... ама не во вакво светло...баш онака кул типче :) мило ми е за тебе и ред хот... нек ви се множат годиниве...
Анастазија - девојче кое го очекував да го запознам на салеп и на пулот... ама отиде во болница тие денови и неможев да ја начекам... како и да е, сега сабота ќе биде и тоа... ќе те запознам :vozbud:
само да си знаеш имам т.е. претпоставувам многу добри и јаки страни за тебе :)

И не ми текнува кој друг... сори... нек ми простат, нек ме укарат тие што ги заборавив,ќе ги дополнам... инаку ја уште спијам... така да... имам причина да се вадам...:vozbud: :pos:

И така... се си заврши и се ќе си продолжи така среќно и весело до крајот на животот... :pos:
п.с. друже фала за описот :) хехехе

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Денес се запознав со Guerdian, Mawecko, Reactive89 и Busav.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ја упознав Emma:vozbud:, сеуште сум возбудена за да споделам импресии.:pos:

маарко, со него не успеав да сврзам муабет баш. :)

Гижо, се кладам дека не го упознавам прв пат, ал јадната јас-толку памтам:kesa:

Ќе да беа овие...:smir:

V

Viktoranius

Гостин
Ги знам ............

1.Darkwalker
2.HrIsToV
3.Ice-Strumica
4.Bor4e
5.Сапун

Можно е да сум испуштил некој ........ :helou:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Е па вака ги запознав

Darwalker ( риспект многу добро другарче , многу убо ни оди дудлањето :pos:)
Apokalipto ( супер бате , баш како шо го замислував)
Busarce ( исто многу интересен ми е така позитивна личност )
Јузе ( Така мирен малку ама супер си е )
Квендолин4ето ( многу е тивка , инаку се гледа дека е добра личност)
Шоути ( супер е многу брзо се уклопи во друштвото)

Kajgana Shop

На врв Bottom