Колку е квалитетна програмата на македонските телевизии?

• Креатор на темата Креатор на темата Aleee
  • Време на започнување Време на започнување

Каков е квалитетот на програмата на македонските телевизии?

• Одличен

Гласови: 3 4,6%
  • Добар

Гласови: 7 10,8%
  • Така и така

Гласови: 25 38,5%
  • Лош

Гласови: 16 24,6%
  • Ужасен

Гласови: 14 21,5%

• Вкупно гласачи
    65
Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Pa, bi rekol deka da ne bea ovie kabelskive televizii ke bevme ponazad i od ..., ne znam ni od kogo, ama izgleda ke bevme za nikade

Исклучиво за македонската тв програма

Ајде да прокоментираме малку за тв-програмата на македонските канали.Значи прашањето е-ДАЛИ ПРЕФЕРИРАТЕ ДА ГЛЕДАТЕ НЕКОИ ОД АКТУЕЛНИТЕ ТВ ЕМИСИИ ИЛИ НЕКОЈ ИЗНАЈМЕН ФИЛМ?Што мислите за филската понуда на македонските канали ?Како ви изгледаат забавните емисии од типот на Лила шоу,Сузе,Бисери,Опуштено,Вртелешка new blood,Дај побрзај и слични на овие ако ви текне слободно набројте и дадете оцена.

Brat zavisi kako sum raspolozen!!!Koga odam niz carsija ke mi tekne da zeam filce i taka A za emisiite ima dosta zabavni emisii!!!A najglupa emisija MI E PARI PARi!a za najinteresna mozam da recam "daj pobrzaj" :salut:

Изнајмен филм или кино!

За програмата можам да кажам само за вестите пошто сум во Бугарија и само нив ги гледам и со еден збор КАТАСТРОФА

Мислам дека кај нас не постои нормален медиум или телевизија. Сите до еден се жолта преса (медиуми кои ги интересираат само лошите вести). Лошото од тоа е што сите по еден или друг начин делуваат на населението и придонесуваат за ионака лошото неоптимистичко расположение на народот во Македонија. Иако работат во Македонија во секои вести Македонија се плука, навредува, унижува, а со ништо немаат направено за подобро (иако тоа најдобро го можат).

Би умрел без кабелска ејјјј
незнам како сум зивел без неа:salut:

Кабловска немам,така да „приморана” сум да ја следам македонската програма.Поголемиот дел е средно жалосно,иако во последно време почнаа да прикажуваат попознати серии.

programata na a1,sitel, kanal 5 se dobri ali na Makedonska TV e Prav bullshit

НА МТВ ФИЛОВИТЕ СА КРШ ОД 91,92,93 ГОДИНА АМА ДУКУМЕТАРНИТЕ ФИЛМОВИ ЖИВА ДОСАДА САМО А1 СИТЕЛ И КАНЛ 5 ИМАА ДОБРИ ФИЛМОВИ БАШКА ТОА НЕ СЕ ДОСАДНИ

АМА ЗАТОА ИМА СЕА ДВД ФИЛМОВИ ПА ГЛЕДАЈ КОЈ ФИЛМ САКАШ

НЕЛИ СУМ ВО ПРАВО ! ! !

НАЕКА ПИШЕ НЕКОЈ НА ОВА

Можеби МТВ има лоша програма,но има одлични програми како Сител,А1 и Канал 5

mozebi makedonskata e uzasna programa no kablovskata e supeerrrrrrrrrr

епа вака сеа..... на прво место за најлоша програма ја прогласувам МТВ, Зошто ? - Епа, како може бе во 19 часот кога сите се дома, сакаат да видат некој филм, вести, и нешто слично, на МТВ кога пуштам во 19 часот, кога ќе видам што да видам - цртан филм, и како сакаат да им плќаме радиодифузна такса ?! А, за другите телевизии, А1 нешто даваат добри филмови, а пак Сител даваат филмови од 80-те. :)

Spored mene najdobra programa imaat a1 a posle vo poslabite gi stavam sitel i kanal 5 a drugi ne gledam od makedonskite.

Од македонскиве телевизии гледам само А1 повремено, и ТВ Мики (охридскава) исклучиво за серијата Dream Team (сепак, фудбал си е фудбал:)).

Знаете дека пред некој ден на МТВ1 забележав реклама и дека повторно ја даваат Бушавата Азбука? :pos: Мислам,емисијата ми беше прекрасна во тоа време,ама обидот мислам дека им е повеќе од очаен!
Да се навратам на темава,јас,ко Скул,немам кабловска,па приморан сум да гледам македонски канали.....што да кажам,катастрофа се повеќето,само А1 може да се каже дека е нешто добро и ретко даваат нешто што никој не би го гледал(т.е. има за секој по нешто).... Малку ме нервираат кога даваат 1 ист филм по сто пати,а нешто што ме вади од такт е серијата забранета љубов. Мислам,серијата има околу 500 епизоди(ова од имдб,инаку на топ шоу рекоа дека се снима 600тата епизода и тоа пред некој месец) и тоа не ми е главниот проблем,проблемот ми е што а1 престанаа да даваат сапуници,и не знам зошто се навраќаат на нив(уф,да,и Америка!). Не разбирам какви разлики има помеѓу шпанските,српските и бразилскиве сапуници кога сите се зборат околу,кој со кого спиел,кој кого сака,кој кого разгалува,тешки состојби у семејство,кој чие бебе носи и слични глупости. И да,Ќари Пари! Ма парите што ги даваат ќе ги дуплирам,ќе и отидам у местото кај што се води емисијата и ќе и ги напикам у устата да зачепи! Ете тоа за А1,после А1,еве би ја ставил канал5 која не ја гледам често бидејќи не ми се интересни баш работите што ги даваат,ама Ок се(Инаку квизот поглуп со поглупа водителка не можеле да го направат :pov: ).... Трета на листава би ја ставил Сител,која ја ставам на последно место(од добрите емисии) бидејќи летово претеруваат со шпанските серии кои ги има околу 6-7 од сабајле до вечер,+ репризи на повеќето и така си исполнуваат пола ден од нивната програма :tapp: Најсмешно ми беше пред некој ден гледам реклама за Акапулко(ја гледам серијава бе,многу секси типки има :pos: ) и место да рекламираат ко обично,на пример:Пабло не може да се справи со овој,Валерија го сака на тој,гледајте Акапулко за да дознаете што ќе се случи,они знаете што напраиле?

Ја даваат Рехина(глумица од серијата) на купачи,како се мота наваму,се врти,си покажуе задник,и викаат: Ова е Рехина од серијата Акапулко! Гледајте ја во 15 до 20 вечерва :pos: :pos: :pos: Се пресмеав бе....

За крај ќе кажам дека оуверол сите емисии ни се тапа,и на А1 до пред некое време можев да и дадам 4(лоша работа и се претераното давање реклами),ама еве сега ми иде кон 3 со забранетата љубов и америка и стопирањето на сите американски серии,на канал5 би и дал 3-,и на сител исто па и 2че може бидејќи претерува со сапунициве....И сега кога ќе видите што оценки им давам на најдобрите 3 емисии во земјава се гледа колку добри канали имаме и колку добри емисии дават на нив. Со еден збор: Катастрофа!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom