Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Pa jas se znam so slednive:
ЛИСТА
Rasporedeni se spored broj na postovi od najveke kon najmalku (poveke od 30). Dobar del gi iam zapoznaeno blagodarenie na forumov a dobar del i po drugi mesta. Nekoi iam dodadeno po greshka i nekolku propushteno...
Честито! Најмногу членови познаваш! :nesvest:

На мое големо задоволство ги запознав Divine и Fortune,а покрај нив и Еко и Ортаче...
Пресреќна сум што имав можност да се видам со нив и едвај чекам да дојде Август за да можеме да си го продолжиме муабетот,зашто 6 саати се малку за да се наприкажеме...:blabla::blabla:
Луѓево ги доживеав како цел живот да сум го поминала со нив...Ептен се добри значи,немам зборови!:helou:

ајде да направам една листа, однапред се извинувам ако заборавам некого.
  1. Acid
  2. Мистичен
  3. Дивајн
  4. Серпико
  5. mr.Wicket
  6. точкест
  7. Тончи
  8. PSYtisfaction
  9. BabyGirl^^^
  10. Ѕоне
  11. Cucence
  12. Krtot
  13. Demien
  14. Bezstrashniot
  15. Fantom_Oh
  16. Daeswaldos
  17. rymz
  18. Mawecko
  19. Duffy
  20. кики
  21. мрно
  22. саладин
  23. армин6
  24. Virus
  25. K3x
  26. CocaCola_1981 :)
  27. Urban Mover
  28. Vodka - mislam deka beshe na painball :)
  29. Macedonian
  30. MKD Scout
  31. Скулгрл
  32. Бушав
  33. DBG
  34. Mac))
  35. Анастазија ете 3 месеци дрвам на форумов за Анастазија, не сум ја забораил.
  36. Марата
  37. Трн_во_око
  38. Batistuta
  39. Гижо
  40. Turpis
  41. PoisonGrl
  42. Vortex
леее не ми текнува, ај покасно ке ја надополнам листава... па ке си ја чувам и така секогаш ке си ја надополнувам :)

Вчера се запознав со Ред Хот! :pipi:
Супер девојка...се договоривме за кафе ама нареден пат подолго ќе си муабетиме.:helou:

Вчера се упознав со Водкамикс шефот (конечно), со Ѕвер, и со Била Бонг. Се видов и со Коки, ама се знаевме од порано. Иначе Била Бонг буквално на крајот од секоја реченица вика „да ти еам“, а за Коки се е циганско. Цигански фори, цигански келнерки, циганско сокаче...

Пред пола саат го видов Мистичен како се вози со точак! :):):)

На пејнтбол? :nenene:
Едит: спор процесор имам, мислеше на тогаш кога дојдов :)

Вчера се упознав со Водкамикс шефот (конечно), со Ѕвер, и со Била Бонг. Се видов и со Коки, ама се знаевме од порано. Иначе Била Бонг буквално на крајот од секоја реченица вика „да ти еам“, а за Коки се е циганско. Цигански фори, цигански келнерки, циганско сокаче...

А со мене не се упозна бе?Срам да ти е.Расист!! :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom