Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
ама ламбе беше доста загреан на “волчицата“ кога ја допираше по цицките и на јованка кога и седна у скут.
и добро беше шоуто на “волчицата“ само не требаше да и ги кријат цицките:drk::drk:

Иначе денеска испуштих неможех да гледам? Кога е репризата од денеска?
Џабе ти е реприза. Све ке биде цензурирано и нема да видиш на крај што имаше. :icon_lol:
Убедливо најдобра емисија. :)

Супер!Многу интересно и смешно,а и гостите им се секогаш весели насеани(а порајТони,какви да бидат:)).Одлично е.Абе Ламбее...многу променет некако...го немам видено во емисија може цела година...

све е супер ама Тони како се смее ко вол е и ме нервира само тоа кај него

Денес имаше реприза на петочното „Опуштено“, а не скратија ништо, се дадоа, дури и стриптизот.

А таа другата гостинка што е пои професија?
По кој повод беше таа поканета освен Тони да ја прави резил?

А таа другата гостинка што е пои професија?
По кој повод беше таа поканета освен Тони да ја прави резил?

а таа другата гостинка беше пејачка и се викаше Јованка Житарова,а па може Тони за тоа ја викнал:):):)

Едноставно немаат конкуренција...

lelele odma go gasam televizorot koa ke gi vidam mn e glupava emisijata nema niso korisno da slusnes od niv celo vreme samo se glupiraat hahaha :D pezaaa

Кога ја дават само најавата ме заболува главата хахахха хихихих како мистер мин да е до него. Ме нервира многу, неможам ни 1 мин да го гледам.

Ич ама ич не ми се свиѓа шоуво. Ептен нискобуџетно ми е... Од друга страна пак криво ми е зашто еден толку добар шоумен како што е Тони Михајловски води едно такво шоу кога може далеку подобро од тоа :(

Огнен во опуштено со Beat Box настап
го бива :zver:

Леле оваа "танчеркава" и "пејачкава" мислам дека е најголемиот резил што се појавил на телевизија -.-

И убаво вреѓање на драмски:)

Леле браво за дечково денес што беше Огнен или како и да е :vozbud:.

Инаку оваа Електра што е ? Прв пат ја гледам на телевизија и премногу просто и глупо и мизерно изгледа и гласот тој нејзин иритира:uvo::violent1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom