Кајгана Кантер собиранки

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
Ако сум у нормала ке поминам :smir:

ccc nenormalni ste vii be site , abe odejte malce izlezejte , odejte napravejte nesto , a ne samo kanter i samo u x-zone , u Mega , ama aj vii si znaate. Ako ne sam igral ako vi dojdam nekoj den, ke vidate ! :D

Pozz do site so ne precekaa vo Strumica. Mnogu bea nemozam da gi nabrojam ali eve sea vo 4 saat ne napustija site. Ama stole(iverson) bese zver vo sekoj moment moze da te nasmee :pos2:. Inace so ostanatite so ne sum se videl preporacuvam da dojdat utre vo x-zone ke bidam. X-Zone mi e sea mojot dom :pos2:. Pozz do site <3 Strumica

Ke oстанев до сабајле.. ама 48 часа не бев спиел.. ке паднав.
Супер беше.
Кнеле е супер дете.
Боки е геј. Многу страмежлив.. го сместив сношти мегу 6-7 цури.. ние двајцата и сеа ми е лут и чека да ми врати у ск :pos2:

Ако сум у нормала ке поминам :smir:

Как сношти? не иди ке те кикнам :pos2:

ccc nenormalni ste vii be site , abe odejte malce izlezejte , odejte napravejte nesto , a ne samo kanter i samo u x-zone , u Mega , ama aj vii si znaate. Ako ne sam igral ako vi dojdam nekoj den, ke vidate ! :D

Повеке се шете бе малак :) Стално низ град.. х зона кога е жешко или евентуално сабајлето. ЦС не се игра мн.. ептен сум јак немат желба :pos2:

А за вечер накај 2.. тешко, селект затвара накај 5 :vozbud:

Боки е геј. Многу страмежлив.. го сместив сношти мегу 6-7 цури.. ние двајцата и сеа ми е лут и чека да ми врати у ск :pos2:

Не оди,,, ке те наместе мегу 6-7 цураци. :pos2: Бај д веј, вечер на клабинг, ке се запознаеме поарно.

Столе џвакај,џвакај сеа си силен хаха на домашен терен само дојди у Ск ке ти пуштам 10пички во рок од 10часа ќе се вратиш у Ср.хихих гејче:P mwa

Абе боки е геј бе..дајте му машко му прати столе да видиш дали ке има срам ... :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Добро беше вечерва. Можеше и подобро ама еве нешто траките/песните во Селект ги клецнаа.

Иначе на кантер, арни бевте, ама може и подобро. И Киндер, мајни веке тај глуп глбарски.

Astralis <3 lgx :smir:

Хмм,вчера..па неможеа со lgx power!:):pipi:
Столе дојде покасно,па неможеше да ги истакне своите скилс,кои сигурно беа значително намалени поради нивото на алкохол во крвта.:)
<3 lgx!:smir:
ПС: Киндер фтв--->галабар:):)

хахахах Аце не вади муабете. :)

Mногу рано си ојдеете од селект. На боки гејот не го аресало. (=
Јако беше, малце ме прифати алкохолот .. ама малце. :kesa: + многу денсање :pos2:
Ама да седнев после на кантер пак ке го јадевте!

Следно у план? :vozbud: вечер нешо? У среда одиме на стриптиз :vozbud::vozbud:

п.с Киндер најдел ботови, и ке тепа со бел снајпер. :pos:

хахахах Аце не вади муабете. :)

Mногу рано си ојдеете од селект. На боки гејот не го аресало. (=
Јако беше, малце ме прифати алкохолот .. ама малце. :kesa: + многу денсање :pos2:
Ама да седнев после на кантер пак ке го јадевте!

Следно у план? :vozbud: вечер нешо? У среда одиме на стриптиз :vozbud::vozbud:

п.с Киндер најдел ботови, и ке тепа со бел снајпер. :pos:
Не Аце,ке потврдат и Боки и Игор после..:nesum::)
На баиро да одаме....ама сигурно има последици од вчера,дали ке можаш да се искачаш?
До среда има време....може некој хш ке изедаш...ин реал:)

Не Аце,ке потврдат и Боки и Игор после..:nesum::)
На баиро да одаме....ама сигурно има последици од вчера,дали ке можаш да се искачаш?
До среда има време....може некој хш ке изедаш...ин реал:)

Ou fuckk! :nesvest: :bip:

Дечки, свесен сум дека сте возбудени поради собиранкава која трае веќе 2 дена, но не претерувајте. Си имате МСН/ПП за мини-договарања.

Zavrsi sobirankata si pominav toop si Strumica zakon deca se site samo krivo mi e so ne ostanav use nekoj den. Inace imase jaki putki i samo edno ke kazam site so se pravat pro na kajgana vo x-zone se bot-bot-bot. Se salam site se pokazaa dobro. Pozz od mene do slednata sobiranka:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom