Цените на мобилните телефони на приватен пазар во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Кој е генерален дистрибутер за HP во Македонија(Скопје)?

Логинг Систем или Логин ватевер... ако мислиме на генерален дистрибутер - немаме, затоа што кога ќе ги прашаш - полњач за ХАПЕ дали имаат - 30 евра, се чека 2 недели, одиш во приватна мобилара, 600/800 денари чекаш 3-4 дена максимум...

имав случај со еден хапе со скршен екран ми рекоа дека поубаво да си купам нов а тој за делови да го чувам оти екрано чини скоро 80% од цената на телефонот, на нет тој екран го најдов за помалку до 150 евра...
хапето чинеше 400 евра :D

И што пари можам да го дадам мојот p990 све фул пак, гаранција до октомври?

Некро SonyEricsson W960 и Нокиа 6310 цена?
w960 - neznam nitu orientaciono, znam samo muabeti sto kruzat deka е цената приближ на на п1 и на старо и на ново...

6310 - откупна 1000/1500 продажна до 2500
6310и - многу повеќе :D

Шо пари е н96 во Македонијава?
сеуште ја нема, колку што сум информиран ниту на балканов во нормална продажба го нема сеуште...

И што пари можам да го дадам мојот p990 све фул пак, гаранција до октомври?
100/120 реално и максимално...

Добро, Да ти дадам p990 со сите чуда и колку еври бараш за декодиран ајфоун, само картица да му шибнам и да го зборам?

За колку би можел да продадам самсунг u600 сеуште под гаранција, и колку се движи н95 нова а колку половна?

Јас сум заинтересирана за Samsung U600 ајде дај цена :)

dali nekoj znae kolku se dvizi cenata na iphone (dekodiran i sve drugo) po mobilarive?

Нов околу 380-400. Варира секоја недела, во зависност од тоа како имаат на лагер.

thx misticen,
i da te prasam use neso sakam,dali go ima n78 vo makedonija i kolku e ako go ima?

Нов околу 380-400. Варира секоја недела, во зависност од тоа како имаат на лагер.
Вторив дел е наинтересен. Со некро страшно ни требаше нов АјФон веќе месец дена баравме. Имавме понуда за 385, па се надевавме на поефтин и го изгубивме и тој. После цел месец нигде неможеше да најде за испод 400-420 ДИЛЕРСКА према него:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom