Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
short1 напиша:Ја сум мажена веќе 8 години и нема ништо што маж ми би направил, а да биде вчудоневидувачко. Ја дури и знам предвреме што може да каже или како би изреагирал.
Дивајн напиша:Има и подолги врски меѓу двајца партнери, па сепак некој некогаш може да изненади ... не биди толку сигурна во себе, за секој случај, имај си една резерва секогаш ...![]()
Dali stvarno mislite deka znaete se za nego?Neli vi se slucilo denes da stori nesto sto ne nalikuva na nego?Lugeto se menuvaat sekojdnevno, nisto pa duri i karakterot na covekot ne e vecen.Potocno partnerite se menuvaat vo brakot.
180 степени грешка си тука...луѓето не се менуват ( со исклучоци секако ) само некогаш можат да направат нешто изненадно со некоја цел...а за дали верувам на партнеро....ќе речам делумно...затоа шо не сум женет а и не сум уште стигнал за женење и затоа немам ни потреба да верувам на партнеро целосно ( не дека неќам да му верувам но со тоа можам само лошо да си направам - искуство )
180 степени грешка си тука...луѓето не се менуват ( со исклучоци секако ) само некогаш можат да направат нешто изненадно со некоја цел...а за дали верувам на партнеро....ќе речам делумно...затоа шо не сум женет а и не сум уште стигнал за женење и затоа немам ни потреба да верувам на партнеро целосно ( не дека неќам да му верувам но со тоа можам само лошо да си направам - искуство )
заради некоја цел ( која на крај краишта пак може да се поврзе некако со нивниот карактер ) или поради тоа што сакат барем за момент да се чуствуват поразлично....но сепак тие остануват истите... ( зборам за од некој 25+ год )