Секс школо

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
prasanje:P

Masko sum ..se prasuvam dali ke me boli na prviot sekusalen odnos??? :) nekoj mi kazale ne nekoj da ...pa nz sto e to4no :S

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Ќе те боли, да... ако по некоја случајност си го отсечеш курот со кондомот или ако падниш од кревет и си ги удриш јајцата.

Иначе не.

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Masko sum ..se prasuvam dali ke me boli na prviot sekusalen odnos??? :) nekoj mi kazale ne nekoj da ...pa nz sto e to4no :S
Може да ти биде незгодно само :) Болка како болка нема да осетиш.Во случај ако осетиш болка односно како да удираш со пенисот по ѕид - си го погодил пупакот , не треба таму !

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261
ok pa kaj sekoj e izgleda razli4no,mene taka mi imaat kazano deka krv te4elo vo pogolemi koli4ini i deka posle mnogu bolelo pa sea neznam.......nvm nema da pisuam visena vaa tema zosto ne bila za soveti kako sto mi napomna Divajn

Нека не те лажат, не тече во големи количини, чисто онака по некоја капка, боли малку не дека не боли, ќе се исечеш ќе те здоболи па и ова, како и да е нема идење ко шатка, не се секирај, само глеј ти да сакаш да се проонадиш, другото ќе биде се во ред, и ти коа ќе сакаш а не другарките коа ќе ти речат.:smir:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Море кај отиде младинава... дали ќе го болело на првиот сексуален однос?:sekss: Ти женско си бе? Женските не прашуват веќе ти прашуваш :)

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
ej ja sakam da prasam nesto............uste sum nevina,imam de4ko so koj odam 1 godina.......sakame da imame odnosi samo se plasime i jas i toj kako ke odi procesot KINENJE NA HIMEN.moze li nekoja devojka da mi kaze kako i bilo nea,dali bolelo ili ne,kako bilo slednite nekolku dena,dali mn krvavi......zatoa so stvarno sakam da se informiram,da znam sto me o4ekuva pri prviot odnos koj naskoro planiram da se slu4i.:se_ molampls 4ekam odgovor
Море ако ти се погоди некој со добар алат, има да го гледаш како Крале Марко со Крвавиот Боздоган :)

Значи вака се почна.... цитирам...

ej ja sakam da prasam nesto............uste sum nevina,imam de4ko so koj odam 1 godina.......sakame da imame odnosi samo se plasime i jas i toj kako ke odi procesot KINENJE NA HIMEN.moze li nekoja devojka da mi kaze kako i bilo nea,dali bolelo ili ne,kako bilo slednite nekolku dena,dali mn krvavi......zatoa so stvarno sakam da se informiram,da znam sto me o4ekuva pri prviot odnos koj naskoro planiram da se slu4i.:se_ molampls 4ekam odgovor
Девојкава сеуште не знаеше колку боли и колку е убаво и колку тече крв и колку се бели гаќичките... цитирам..

ok pa kaj sekoj e izgleda razli4no,mene taka mi imaat kazano deka krv te4elo vo pogolemi koli4ini i deka posle mnogu bolelo pa sea neznam.......nvm nema da pisuam visena vaa tema zosto ne bila za soveti kako sto mi napomna Divajn
За на крај да сфати што уствари таа сака... од кога научила на каква литература се пали нејзиниот партнер... но сеуште е нејасен поимот и голема мистерија дали е меѓу редови или меѓу нозе... битно е тоа што таа почна да разбира.... цитирам...

*SekSiPiLnA* напиша:
jas na primer sakam de4koto da me razbere MEGU REDOVI.............e sea ako ne biva taka,a da sum pmnoooooooooooooogu raspolozena,togas mozno e i da mu re4am "baby sakas da se............onadime ?":kesa:
За по неколку часа стоење на интернет таа уствари сфаќа колку е само битна големита... искуристувајќиги сите големини.. таа се одлучи за 16-ката , но сеуште нејзин комшија е Димо бургија 22. Од премногу читање... таа научува за големита но не само тоа туку и за неговиот баланс....

za mene idealen penis...........paa 16 cm mislam se dovolni......da bide podebel,nejkam nesto tanki a dolgo ko zmija da vleguva vo mene.glavi4kata da ne bide pogolema od teloto na penisot.ni po mala od nego,grdo izgleda taka,zna4i da si ima eden balans :)
За на крај таа да ни каже пред сите нас тука дека тоа само го планирала за во иднина со својата посебно измислена времеска машина од страна на Д-р Глобил и своите помошници, цената сеуште не е позната. цитирам...

*SekSiPiLnA* напиша:
heheheheh:pos2:imas pravo barav pomos..........a ova bese za vo idno vreme kako bi postapila :)ako li? :):pos2:
Добро народен, ова е најбрзото и најдоброто секс едуцирање.... во рок од 2 дена таа оди во минатото... кога сонувала... за да може сабајлето да одреди која е големината за да знае што точно да му каже на партнерот.

Алал нека ти е девојко.... алал нека и е и на Кајганеријава.... нозе ко шатка и крвавиот боздоган.

Секс школо... дружисе понастрана од јупорн & ал4а а да не ја заборавиме и раката подалеку од доле.... мислам дека ме разбираш... дан прочитаме уште нешто феноменално.

Па ти си феноменална ти би требало нас да не едуцираш... учителката во Секс Школото на Кајгана...

Какво Јаболко сакате?:sekss:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Море ако ти се погоди некој со добар алат, има да го гледаш како Крале Марко со Крвавиот Боздоган :)

Значи вака се почна.... цитирам...

Девојкава сеуште не знаеше колку боли и колку е убаво и колку тече крв и колку се бели гаќичките... цитирам..

За на крај да сфати што уствари таа сака... од кога научила на каква литература се пали нејзиниот партнер... но сеуште е нејасен поимот и голема мистерија дали е меѓу редови или меѓу нозе... битно е тоа што таа почна да разбира.... цитирам...

За по неколку часа стоење на интернет таа уствари сфаќа колку е само битна големита... искуристувајќиги сите големини.. таа се одлучи за 16-ката , но сеуште нејзин комшија е Димо бургија 22. Од премногу читање... таа научува за големита но не само тоа туку и за неговиот баланс....

За на крај таа да ни каже пред сите нас тука дека тоа само го планирала за во иднина со својата посебно измислена времеска машина од страна на Д-р Глобил и своите помошници, цената сеуште не е позната. цитирам...

Добро народен, ова е најбрзото и најдоброто секс едуцирање.... во рок од 2 дена таа оди во минатото... кога сонувала... за да може сабајлето да одреди која е големината за да знае што точно да му каже на партнерот.

Алал нека ти е девојко.... алал нека и е и на Кајганеријава.... нозе ко шатка и крвавиот боздоган.

Секс школо... дружисе понастрана од јупорн & ал4а а да не ја заборавиме и раката подалеку од доле.... мислам дека ме разбираш... дан прочитаме уште нешто феноменално.

Па ти си феноменална ти би требало нас да не едуцираш... учителката во Секс Школото на Кајгана...

Какво Јаболко сакате?:sekss:
AAA TI DRUZE MN SI BIL PAMETEN SO DA TI RASPRAAM:bravo:....neam namera ja vas tuka da vi pojasnuvam za mojot privaten zivot.samo prasav kako e sto e pri prviot seks.a toa so goleminata samo kazav KAKO MI ODGOVARA MENE,valjda ne zavisi to od toa dali sum se seksala ili ne!.od vakvi luge ko vas nemoze 4oek niso da pise.pozz ne pisuam na temava vise

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
AAA TI DRUZE MN SI BIL PAMETEN SO DA TI RASPRAAM:bravo:....neam namera ja vas tuka da vi pojasnuvam za mojot privaten zivot.samo prasav kako e sto e pri prviot seks.a toa so goleminata samo kazav KAKO MI ODGOVARA MENE,valjda ne zavisi to od toa dali sum se seksala ili ne!.od vakvi luge ko vas nemoze 4oek niso da pise.pozz ne pisuam na temava vise

Па нормално дека ти смета тоа што неможеш да лажеш стари вуци со крвави боздогани хахаха! :)

Бидими поздравена :)

С

Сатори

Гостин
Девојко, кај секој е потполно различно, кај мене на пример не течеше кој знае колку крв и ме болеше да, ама беше издржлива болка, што значи не беше кој знае колку страшно.
Само не е толку битно кога ќе го направиш тоа, туку со кој, ако му веруваш доволно на дечкото, ако те исполнува доволно за да го направите тоа чисто од задоволство и љубов, а он биде внимателен, се ќе биде океј.

Нема да ти требаат леѓани за да собираш крв и ќе си одиш сосема нормално, не се секирај. :smir:

Г

Гоццццце

Гостин
Зар можно е нескинато девојче да мастурбира со тенок предмет и да го пика 10 цм и да не се скине?

-----<-<@

loso kure
Член од
10 ноември 2008
Мислења
494
Поени од реакции
23
Ќе те боли, да... ако по некоја случајност си го отсечеш курот со кондомот или ако падниш од кревет и си ги удриш јајцата.

Иначе не.
:pos2::pos2::pos2:

или ако ја утне рупата случајно, во занес почетнички:tv:

@Seksipilna

те лжат вештициве, не им веруј... а за секој случај ти спреми си инфузија и нек ти биде при рука телефонот...хихихиихи

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Зар можно е нескинато девојче да мастурбира со тенок предмет и да го пика 10 цм и да не се скине?
Ајдеее,од кај ти е ова?Има девојки со многу еластичен химен,па можно е да не се скини.

Г

Гоццццце

Гостин
Праевме муабет со другарка, се кладевме дека гарант е скината, а она ме убедува дека не е.

Kajgana Shop

На врв Bottom