Како да инсталирам Windows XP & Windows Vista (објаснето со слики)

• Креатор на темата Креатор на темата inteleghenca
  • Време на започнување Време на започнување
III aha znaci vista ne mora da se instalira preko dos :) bravo, a inace znam za xp lesno e.

добро зашто кај мене на пц-то нејке да се инсталира ВИСТА??

PuMbA напиша:
добро зашто кај мене на пц-то нејке да се инсталира ВИСТА??
Нешто подетално да ни објаснеше. Конфигурација? Дали е исправна инсталацијата? Почнува па заглавува негде? Биди поконкретен.

Jane напиша:
Нешто подетално да ни објаснеше. Конфигурација? Дали е исправна инсталацијата? Почнува па заглавува негде? Биди поконкретен.
пааа...зеам цд го бутам почнува се укочува и крај идиотски нејке да продолжи закочува прашав еден тип ми вика дека е ради тоа што е лап топ а и можно да е точно зашто кога отидов кај другар земавме да го инсталираме се беше во ред па баш се прашувам како е можно да нејке на лап топ кога е се исто...

Како што разбрав имаш лап топ, а каков поточно?Да не е проблем со ЦД-то??

CyberBop напиша:
Како што разбрав имаш лап топ, а каков поточно?Да не е проблем со ЦД-то??
dell iam ama nemoze da ima problem so cd zasto go isprobav na drug kompjuter ama ne lap top i se bese vo red...

Здраво, имав симнато Виста Ултимејт од торент (3 Гб) и не проработи, заглави на првиот боот после првото логирање.

Да не даунлоадирам од почеток, ако ја има некој инсталирано и му работи, ја има на ДВД и е од Битола, би бил благодарен ако ми ја даде. Давам ДВД празно ако ми ја дае за мене :smir:.

Фала, чекам ПМ.

купи ја од studiogusar во БТ. Евтино е многу и 100% работи.

edno prasanje -- kaj mene na kopijuterot koga go stavat cedeto win xp sp2 i go restartiram kom. ne mi gi cita angliskite win xp a germanskto da ve molam kazetemi sto da pravam

ПОМОШ

Иамам нов SATA хрддиск. Kаде можам да ги најдам драјверите
од матичната полоча за да можам да го инсталирам Widows XP

Кажи каков чипсет имаш или кажи го целото име на плочата.

Иамам нов SATA хрддиск. Kаде можам да ги најдам драјверите
од матичната полоча за да можам да го инсталирам Widows XP

иди на yahoo и побарај на срч, пиши го името на твојата матична и ќе видиш ќе ти даде страни побарај и ќе најдеш... хаха... ако не... ако сакаш може јас да ти го средам компјутерот! ако сакаш така пиши приватна порака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom