Фан Клуб: Партизан

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2

eve uveri se sam kakvi gomna od navivacka grupa ste!!!

0:50 pa koj toa vi go vodi navivanjeto ???:raz::raz:

3:06 koa izleze grobaron na teren koj prvin mu se strcaa i so ciganski znaminja go mavaaa i klocaa??? :raz::raz:

3:20 i koj posle ja otvori kapijata na sever?? :raz::raz:

pa ubavo isplanirano nema sto!!!:aplauz::aplauz::aplauz:
na toa derbi bea napadnati i nasite igraci i del od upravata...pa sea ti vidi zosto i na ova derbi nema nekoja vakva ciganska prljava igra za da se napadne Stojke??kao sto bese i vo Djenova isto!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Црвена Звезда - ПАРТИЗАН, Директен пренос на Сител ТВ во Сабота во 13:00 часот, Сега видов најава :icon_lol:

--- надополнето ---

0:50 pa koj toa vi go vodi navivanjeto ???:raz::raz:
:pos::pos::pos:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272

1.0:50 pa koj toa vi go vodi navivanjeto ???:raz::raz:

2.3:06 koa izleze grobaron na teren koj prvin mu se strcaa i so ciganski znaminja go mavaaa i klocaa??? :raz::raz:

3. 3:20 i koj posle ja otvori kapijata na sever?? :raz::raz:.

pa ubavo isplanirano nema sto!!!:aplauz::aplauz::aplauz:
na toa derbi bea napadnati i nasite igraci i del od upravata...pa sea ti vidi zosto i na ova derbi nema nekoja vakva ciganska prljava igra za da se napadne Stojke??kao sto bese i vo Djenova isto!!
1 болд: Што мислиш ти, кој е тој што го води навијањето ? Ако не знаеш (а се глеа дека не знаеш), не пишувај и не се бламирај.

2 болд: А што бара тој у терен, а ? И кој очекуваш да му се стрча прв, а ?

3 болд: :tapp:

A за другиот дел ќе ти дадам извадок од една новина па ти процени само, зошто и како почнало се:

2000_2001_Zvezda_Partizan_prekinuta_1.jpg

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Шавија со редарски маркер :pos:

И убаво се гледа дека капијата на Север ја отворија редарите и полицијата без никаков проблем :kesa:

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
1 болд: Што мислиш ти, кој е тој што го води навијањето ? Ако не знаеш (а се глеа дека не знаеш), не пишувај и не се бламирај.

2 болд: А што бара тој у терен, а ? И кој очекуваш да му се стрча прв, а ?

3 болд: :tapp:

A за другиот дел ќе ти дадам извадок од една новина па ти процени само, зошто и како почнало се:

Прегледај го приврзокот 36079
1.Savija redar hahah

2.tebe toa ti e normalna reakcija na redarite taka ??????? sto vlegol na teren eden covek treba da se istepa brutalno??? najnormalna reakcija na redarite neli??

ali aj mora i vodjite od nesto da ziveat.

a toa so vesnikot ciganska rabota!!!

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
1.Savija redar hahah

2.tebe toa ti e normalna reakcija na redarite taka ??????? sto vlegol na teren eden covek treba da se istepa brutalno??? najnormalna reakcija na redarite neli??

ali aj mora i vodjite od nesto da ziveat.

a toa so vesnikot ciganska rabota!!!
Што тие чудно што Шавија е редар, а ? Тогаш воѓите можеле да седат доле и да го водат навијањето но морало да имаат маркери.

Као прво тие редари, беа навијачи на Звезда и каква реакција очекуваш од нив. Истото ќе беше и у обратен случај.

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
aloooooooooooooooooo be?????se slusas li sto zboriss??? kaj si videl na utakmica redar da bide vodja i da pustaat navivaci da vlezat na teren?? ti znaes sto im e rabota na niv??

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.655
Поени од реакции
1.272
Ти кажав погоре, отвори очи и прочитај малце у врска со редарите, мислам дека убаво објаснив.

Ако не си прочитал, еве уште еднаш:

Што тие чудно што Шавија е редар, а ? Тогаш воѓите можеле да седат доле и да го водат навијањето но морало да имаат маркери.

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Ти кажав погоре, отвори очи и прочитај малце у врска со редарите, мислам дека убаво објаснив.

Ако не си прочитал, еве уште еднаш:
se znae vodja kaj treba da sedi!!!

inace za redarive ....sto ima veze za koj navivaat :tapp: oni imaat zadaca da sprecat da se sluci pogolem incident!! a toa sto vie ste si gi naredile sve vasi luge dole toa cista ciganska posla!!!

--- надополнето ---

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ме мрзи сега да барам статистика од кога на Партизан не им е досуден пенал на дерби... Баш сакам во Сабота да досудат и Стојке да го шутира и да погоди... е тогаш има да биде лудница :)

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
hhh pojako ke bide da vodime 1:0 negde do 89-90min i togas penal za ciganite i se razbira Stojke go brani ima da bide....:nesvest: :p
ima da puknat od muka ciganive a i po realno e plus za da Stojke sutira penal treba da vodime negde 3:0:)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Стојке само нека брани како што знае :) Не мора да ни судат пенал ние можеме и од 20 - 30 метри да дадеме гол :) :)

Kajgana Shop

На врв Bottom