Фан Клуб: Партизан

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
До некаде ја сфаќам управата на циганите... до вчера немаа пари три јадења на ден да му обезбедат на Клео, а не пак да плаќаат за нови столици :pos:
Па со оглед на тоа што дека само на Југ на Маракана има повеќе столчиња отколку на целиот ваш скапан јна, нормално дека ќе ги тргаат. Нормално нема да им ги остават на некој напатени душичиња, што неможат ништо друго да направат освен столица да искршат.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ И ти србоманче а.:)А се праиш Војвода.
Значи нема крај на ваквите ка тебе, и на свите мораш посебно да им објасниш.
Ја реков ги сакам србите?? Или реков ја сакам Звезда како клуб?? Прочитај пак, и одговори ми.

И нормално дека сум Војвода, у никој случај неможе Звезда да ми биде пред Тетекс.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Па тоа и ти викам бе.Значи контрадикторно е,јас ги почитувам Војводите и несфатливо е член на една од најјаките навивачки групи во Македонија да е Звездаш.Но ти излеа не ги разликуваш поимите навивач и симпатизер.А ако си само симпатизер тогаш може само да ти е мило на нивни успеси,а не да доаѓаш тука и да плукаш по патлиџан(како што го нарече)и Гробари.

Извинете за оф топик.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Мислам дека нигде не спомнав дали сум навивач или симпатизер :smir:

Извините за оф-топик и од мене.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па со оглед на тоа што дека само на Југ на Маракана има повеќе столчиња отколку на целиот ваш скапан јна, нормално дека ќе ги тргаат. Нормално нема да им ги остават на некој напатени душичиња, што неможат ништо друго да направат освен столица да искршат.
За гревови сте :bip:

П.С. Слушнете на крај што му вика на тој нападниот... Кими Легенда :)

Продолжува...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Најпрво расправаат за тоа што се случило во Џенова, потоа му се обратија на Кими за тоа што е осуден за наводно скандирање од негова страна за Бранкица ку*вата и за таа гумената ку*ва од секси шоп што шеташе по Пионир додека се пееше оваа песна, па тој проќелавиот се пофали дека идел на демонстрации и Кими му го залепи кога се пеела скоро иста песна против Слободан Милошевиќ и кога се извадила таква кукла на Слобо во затворско одело и со тоа сакаше да даде до знаење дека чим него го осудуваат за такво нешто, можат и него... но, нее, навивачите се наркомани, криминалци, убијци :kesa:

После и тоа го*ното што нема култура кога некој зборува да престане му се обрна на Кими, но овој фино си кажа дека не го оправдува тоа што пееле против ку*вата, но дека неможе сам да се справи со 7000 души и дека пробал да го сопре пеењето, дури и девет полицајци што биле во Пионир дошле на судењето и кажале дека Кими не е иницијатор на тоа, па овие за да најдат кривица во него го обвиниле зошто ја фанал таа куклата додека шетала по Пионир, свашта :jaj:

Дај Боже да биде се во ред и да се донесе одлука во негова корист, ако не друго барем да му се намали казната од година и пол :nesvest:

--- надополнето ---

Вака по редослед, подобро би било :wink:

Прв дел
Втор дел
Трет дел

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^^ Едно мислам, друго напишам... нема врска, целта ми беше друга :wink:

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Ajde denes u 6 so Smederevo!!! ideme na pobeda i prekinuvanje na krizata vo JSL!!!
inace se vraka i dr.MO:vozbud::vozbud::vozbud:
a poradi povreda gi nema Krstajic i Boja i Kleo
pa ocekuvam negde 1,2-0!!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Каков натпревар :) Победивме 5:3 2 гола Шчепович,по 1 Илиев,Боја и Петрович :) Нека е честито победата :) :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нека е честито победата, ајде некој нека ги најде головите и нека ги постира тука... :wink:

--- надополнето ---

Голови прво полувреме

Голови второ полувреме

Kajgana Shop

На врв Bottom