Фан Клуб: Партизан

theHeartCollect0r

WIngZ of Sadness , hold my prayers...
Член од
6 август 2006
Мислења
299
Поени од реакции
10
Секоја чест на Клео за постигнатиот гол вчера.Ремек дело. А слушнав на ТВ дека гробари дале поддршка на Вилотиќ , така да и за тоа респект.Србин србину не окреќе леѓа!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Zaustavi pajkan zemunca koji је vozio brzo..и kаze mu: zbog tоgа ти nаplаcuјеm 15.000 dinara, оduzimam ti dozvolu i dajem ti 11 kaznenih bodova....А kaze mu zemunac : - Evо ti 15.000 оdма, dozvolu mi uzmi imam јоs 2 kuci а 11 bodova daj zvezdi da stigne Partizan!
:pos2:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Zaustavi pajkan zemunca koji је vozio brzo..и kаze mu: zbog tоgа ти nаplаcuјеm 15.000 dinara, оduzimam ti dozvolu i dajem ti 11 kaznenih bodova....А kaze mu zemunac : - Evо ti 15.000 оdма, dozvolu mi uzmi imam јоs 2 kuci а 11 bodova daj zvezdi da stigne Partizan!
:pos2:
Го имам прочитано ова некаде :) :pos2:

BobiPFC

1970
Член од
16 април 2010
Мислења
133
Поени од реакции
2
Шта ће се све радити у Хумској?
Фудбалери Партизана ће за десетак дана имати први тест у овогодишњем издању Лиге шампиона, гостоваће Шахтјору, а први меч на свом стадиону одиграће 28. септембра када у Хумску стиже Арсенал. Због гостовања славног енглеског клуба руководство црно-белих већ је почело са припремама за овај спектакл. Како је СПОРТАЛ.РС већ најавио главна иновација ће бити уклањање заштитних ограда на "западу" и "истоку", а генерални секретар Партизана, Дарко Грубор објаснио је за Спорт шта ће још бити урађено.

http://casopis.izaberipartizan.com/v2/komentari.php?nav_id=1948

ke treba posle da go vrzat Misa Tumbas na istok :pos2:

--- надополнето ---

jel znate kako nazdrvaljaju igraci crvene zvezde-aj pa dogodine u PARTIZAN :pos2:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Igraju PARTIZAN i zvezda utakmicu...KLEO sutira slobodan udarac,a zvezdini igraci u zivom zidu se okrenuli prema golu.Stamenkovic vice sta to radite,okrenite se prema lopti...A Koroman ce: ,,ma cuti Stamenkovicu hocemoi mi da vidimo gol.:))))

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Се очекува Партизан овие денови да добие нов спонзор,а дилемата е меѓу ЛУКОИЛ и СЕЦИ-италијанска енергетска фирма.Ќе видиме за кого ќе се одлучиме.

"Nema sumnje da će naš sponzorski ugovor biti bogatiji, ispod 800 000 evra po sezoni nećemo ni da pregovaramo", kaže Đurić.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Многу нормално 800 000 евра е и смешно кога некои тимови земаат по 10 000 000 годишно од спонзор

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Денеска е обавена здрепката за 1/16 финале куп на Србија,а Партизан ќе гостува кај Младост(Апатин).Натпреварот се игра на 22 септември и победник мора да има затоа што според правилата во купот ако има нерешен резултат се оди на изведување на пенали.
Во Сабота продолжува првенството и Партизан ќе има прилично тежок противник Рад(кој сеуште нема пораз),но мислам дека со една солидна игра која Партизан знае и умее да ја изигра ќе си ги земеме и овие три бода.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Планира да оди некој на која било од утакмиците во ЛШ? И да не има некој случајно видено некоја понуда од агенција во Скопје за одење?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не знам за агенциите ама јас со братучед ми ќе одам со кола,ако има некој заинтересиран и има во план да оди нека ме контактира на пп.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Агенцијата Феријал Кашиков од Штип организира превоз и карти за сите три натпревари... цената се уште не ја знам, после или најкасно утре ќе пишам, па кој е заинтересиран нека ме контактира... :)

Поопширно ќе ви објаснам кога ќе знам повеќе :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom