Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Стеванович потпиша за Сошо.Цената околу милион евра......така да останува Обрадовик.
Ми е мрза да го преведувам :smir:

Ivan Stevanović od naredne sezonenosiće dres francuskog Soša! Pregovori Partizana, francuskog kluba i menadžera Nikole Damjanca uspešno su privedeni kraju, pa će desni bek crno-belih u petek otputovati u Francusku na lekarske preglede i potpisivanje ugovora.

Prema nepotvrđenim informacijama Partizan će od prodaje Stevanovića zaraditi oko milion evra.

- Sve je dogovoreno, u sredu rano ujutro putujem u Francusku, oko 11 sati me očekuju lekarski pregledi, posle čega ću potpisati ugovor - potvrdio je u četvrtak uveče, sada već bivši fudbaler Partizana Stevanović , zatim dodavši:

- Ostalo je još samo da se dogovorimo oko nekih detalja. Francuzi žele da potpišem ugovor na četiri godine, a ja na tri. Ali, ako odigram kako znam i umem, mislim da ću se zadržati koliko i u Partizanu - izjavio je Stevanović, koji je u redove crno-belih stigao prošlog leta iz OFK Beograda.

On je istakao da mu se ispunila želja da zaigra za neki klub iz Zapadne Evrope.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
4-1 против Јагодина
Богуновиќ 2 гола,Џорџевиќ у 2-ра минута од слободен и Јовановиќ стрелци.
Одлична игра на нашите.
Ајде полека но сигурно Јокан го склопува тимот за идната сезона,Клео и Дијара би требало да бидат стартери барем на почетокот од сезоната,понатака ништо чудно Богуновиќ или Вашингтон да му го фатат местото на Дијара во случај САМО ако глуми нешто звезда,ама мислам дека ќе му дојде паметот после разговорот:)со Крстајиќ,кој сепак си има статус на легенда у клубот...
Џорџевиќ,Обрадовиќ,Гавранчиќ и ќе видиме кој ќе биде четвртиот у одбрана,дали Кнежевиќ или Крстајиќ.
Многу ми се свиѓа искрено реално каков тим имаме моментално,само да биде склопен правилно и мислам дека со малку среќа може да влеземе у групите на ЛШ.Кога сме имале 5 напаѓачи кои што се тука некаде според квалитет,можеби само Бране Илиќ е малку послаб од сите а иначе од останатите четири можат да играат комотно стартери на секоја утакмица,тоа го докажа Богуновиќ против Фенер..

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Новата звезда во Партизан.......:vozbud::vozbud:

Колку само гордо го држи шалчето....

Ај малку и ремет......:pos2::pos2::pos2:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
[SIZE=-1]Moreira se zahvalio Partizanu[/SIZE]
[SIZE=-1]
[/SIZE]

[SIZE=-1]
Sve je dobro što se dobro svrši. Bogu hvala pa je Dijego ozdravio a naš doktor se vratio u Beograd i sada opušteno može da se posveti fudbalu. Po povratku u Beograd Moreira se zahvalio svima u Partizanu zbog podrške koju su pokazali tokom ovih nekoliko dana.[/SIZE]

[SIZE=-1]- Veliko hvala Partizanu, svim ljudima iz kluba, navijačima, saigračima i trenerima. Svi su bili uz mene kada mi je bilo veoma teško i ja im to nikada neću zaboraviti. Klub mi je ekspresno organizovao prevoz do Belgije, svi su me zvali non-stop, nudili pomoć bilo koje vrste... To su momenti u životu kada vidiš ko je kakav čovek i radostan sam što sam shvatio da nisam sam - izjavio je Dr Mo![/SIZE]
[SIZE=-1]Najbolji način da nam se zahvali je da ponovi igru iz prošlogodišnje sezone i pomogne Partizanu da osvoji i treću uzastopnu duplu krunu, a ne bi bilo loše da se uđe i u Ligu šampiona.[/SIZE]

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Мореира ќе прави дар-мар по Европа годинава:)

I

InF3cTeD

Гостин
дај боже да биде така....да ја покаже истата игра и да ги полни мрежитеее

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Ајде нека се пласираат повторно Партизан во ЛШ, да одиме во Белград да гледаме големи фудбалски имиња:vozbud:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
[SIZE=-1]Stevanović u Francuskoj[/SIZE]

[SIZE=-1]Ivan Stevanović od danas po podne je i zvanično postao član francuskog prvoligaša Sošoa, sa kojim je potpisao ugovor na 3 godine. [/SIZE]
[SIZE=-1]- Potpisao sam ugovor pre 1 sat i zadovoljan sam dogovorenim. Ponosam sam što sam ispunio svoju životnu želju i odigrao makar godinu dana u Partizanu i osvojio sa njim 2 trofeja. Žao mi je što sam morao da odem u inostranstvo, ali, šta ćete, već sam u godinama kada moram da mislim i na svoju egzistenciju - rekao je Stevanović.[/SIZE]

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
[SIZE=-1]Stevanović u Francuskoj[/SIZE]

[SIZE=-1]Ivan Stevanović od danas po podne je i zvanično postao član francuskog prvoligaša Sošoa, sa kojim je potpisao ugovor na 3 godine. [/SIZE]
[SIZE=-1]- Potpisao sam ugovor pre 1 sat i zadovoljan sam dogovorenim. Ponosam sam što sam ispunio svoju životnu želju i odigrao makar godinu dana u Partizanu i osvojio sa njim 2 trofeja. Žao mi je što sam morao da odem u inostranstvo, ali, šta ćete, već sam u godinama kada moram da mislim i na svoju egzistenciju - rekao je Stevanović.[/SIZE]
Прва работа ќе те замолам да не ги копираш текстовите на српски оти може да те банират со парамантен или напиши ги со свои зборови (односно да ги преработеш) или воопшто не ги постирај вака најдобронамерно ти го кажувам ова..
Друга работа околу клубот е тоа што заминувањето на Стеванович и не е така страшно Томич и компанија веднаш се фатија за работа и се во интезивни преговори со Žorž Lukaš Koser се работи за бразилец кој игра на десната бековска позиција и важи за офанзивен десен бек токму таков како што му треба на Славиша Јоканович.Околу играчов што успеав да прочитам по нет порталите знам дека од 2006 година наспапувал за шпанската Селта Виго како стандарден првотимец кој има 25 години па истанува во наредните денови да видиме што ќе биде од трансферот.

П.С Нашиот конкурент за титула Војводина осетно се засилува за следната сезона па ќе водиме битка со Фирмашите :pos:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Прва работа ќе те замолам да не ги копираш текстовите на српски оти може да те банират со парамантен или напиши ги со свои зборови (односно да ги преработеш) или воопшто не ги постирај вака најдобронамерно ти го кажувам ова..
Друга работа околу клубот е тоа што заминувањето на Стеванович и не е така страшно Томич и компанија веднаш се фатија за работа и се во интезивни преговори со Žorž Lukaš Koser се работи за бразилец кој игра на десната бековска позиција и важи за офанзивен десен бек токму таков како што му треба на Славиша Јоканович.Околу играчов што успеав да прочитам по нет порталите знам дека од 2006 година наспапувал за шпанската Селта Виго како стандарден првотимец кој има 25 години па истанува во наредните денови да видиме што ќе биде од трансферот.

П.С Нашиот конкурент за титула Војводина осетно се засилува за следната сезона па ќе водиме битка со Фирмашите :pos:
Ок ок:helou:

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
denes posledna prijatelska pred pocetokot na kvalifikaciite:
PARTIZAN - RABOTNICKI (Skopje) 20:00 h

I

InF3cTeD

Гостин